Görüş Bildir
Haberler
Hazine'den TL'nin Değerinin Korunması Vurgusu

Hazine'den TL'nin Değerinin Korunması Vurgusu

Hazine ve Maliye Bakanlığı bugün ikincisi yapılan Finansal İstikrar Komitesi toplantısı sonrası yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada 'Türk Lirası'nın değerinin korunması ve tasarrufların güçlendirilmesi için yeni araçların geliştirilmesi hususunda ilgili kurum ve kuruluşlar arasında eşgüdüm sağlanması vurgusu yapılmıştır' denildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Yeni araçların geliştirilmesine vurgu!

Yeni araçların geliştirilmesine vurgu!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, bugün gerçekleştirilen Finansal İstikrar Komitesi'nin 2. Toplantısı'na ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

'Finansal İstikrar Komitesi'nin 2. toplantısı sayın Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nurettin Nebati başkanlığında 23.12.2021'de toplanmıştır' denilerek, 'Türk Lirası'nın değerinin korunması ve tasarrufların güçlendirilmesi için yeni araçların geliştirilmesi hususunda ilgili kurum ve kuruluşlar arasında eşgüdüm sağlanması vurgusu yapılmıştır' dendi

Türk Lirası'nın değerinin korunması

Türk Lirası'nın değerinin korunması

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

'Toplantıda son dönemde küresel ve yerel ölçekte yaşanan gelişmelerin ülkemiz finansal piyasalarına etkileri ile önümüzdeki döneme ilişkin görünüm ayrıntılı olarak değerlendirilmiştir.

Türkiye Ekonomik Modeli çerçevesinde finansal istikrarın sağlanması ve sürdürülebilir büyüme için tüm kurumların işbirliği içerisinde çalışacağı ve şeffaflığı merkeze alan, öngörülebilir ve kararlı politika adımlarının bütüncül bir yaklaşımla atılması üzerine mutabık kalınmıştır.

Ayrıca Türk Lirası'nın değerinin korunması ve tasarrufların güçlendirilmesi için yeni araçların geliştirilmesi hususunda ilgili kurum ve kuruluşlar arasında eşgüdüm sağlanması vurgusu yapılmıştır.'

Bu içerikler de ilginizi çekebilir...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
2
1
1
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın