Görüş Bildir
Haberler
Hem Küçüklere Hem Büyüklere: Çok Satan Çocuk Kitapları Yazarı Julia Donaldson'ın Efsane Kitapları

Hem Küçüklere Hem Büyüklere: Çok Satan Çocuk Kitapları Yazarı Julia Donaldson'ın Efsane Kitapları

Beşinci yaş gününde babasının hediye ettiği şiir kitabıyla şair olmaya karar veren Julia Donaldson, ilk kitabını ancak kırk beş yaşında yazar. Ondan sonra dünyanın dört bir yanında, milyonlarca çocuk tarafından sevilen kitaplara imza atar. İşte Donaldson'ın Türkçeye çevrilen en iyi kitapları!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Tilki'nin Çorapları

Tilki'nin Çorapları

Tilki o sabah uyandığında kıyafetlerini bir türlü bulamaz. Yaramaz ev arkadaşı farenin yardımıyla evin farklı yerlerine dağılan atletini, gömleğini, ceketini, şapkasını ve en sonunda da çoraplarını bulur. Beta Kids tarafından yayınlanan kitaptaki kulakçıklar sayesinde, siz de tilkiye yardım edecek, adeta derdine derman olacaksınız...

İyi Yürekli Dev Memo

İyi Yürekli Dev Memo

Kentin en pasaklı devi olduğunu düşünen Memo, bir gün yeni ve güzel kıyafetler alır ve tepeden tırnağa değişir. Sevinçle evine dönerken, yolda karşılaştığı hayvanlara yardım eder ve olanlar olur. Pasaklı olsa da, dünyanın en iyi yürekli devidir Memo. Türkiye İş Bankası Yayınları'ndan çıkan kitap, çocuklarınıza paylaşmanın ve yardımın önemini hatırlatacak!

Bay Kuşyuvası ve Komşu Ev

Bay Kuşyuvası ve Komşu Ev

“Bu evde kelebekler, bir aslan, maymunlar ve kuş yiyen bir örümcek var” dedi Elmo. “Bu bir orman evi!”

Oyun oynadıkları bahçeli ev satılınca, hayal ettikleri ormana ziyaretleri son bulan iki kardeşin hikayesi... Esrarengiz, heyecanlı, oldukça maceralı.

Postacı Ayı

Postacı Ayı

Ayı kırmızı süveteriyle masasına büyük bir ciddiyetle oturur ve üç tane mektup yazar. Arkadaşları kurbağa, sincap ve köstebeği doğum gününe davet eder. Beta Kids tarafından yayınlanan kitapta, kulakçıklar sayesinde sürprizlere tanık olacaksınız!

Zogi

Zogi

Okulun en zeki öğrencisi minik ejder Zogi, Prenses İnci'yle tanışır ve hayatı tamamen değişir! Bayan Ejderha'dan yıldızlı pekiyileri almak için çabalarken binbir sakarlık yapar; kah kafasını ağaca çarpar, kah sesi kısılır, kah kanadını yakar. Bunlar olurken de yardımına hep İnci koşar. Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları tarafından yayınlanan kitap, arkadaşlığı ve zor durumda yardımlaşmayı muhteşem anlatıyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Uyan Lydia Lou!

Uyan Lydia Lou!

Tüm anne ve babaların hayal ettiği gibi çok güzel uyuyan Lydia Lou'yu bir hayalet uyandırmaya çalışır ama bir türlü yapamaz. Yaramaz hayvan arkadaşları yardıma koşar ve olaylar gelişir... 1001 Çiçek Kitaplar'dan çıkan esere bayılacaksınız: Miyav! Mööö! Ü-ürü-üüüüü!

Tavşan Uykusu

Tavşan Uykusu

Zavallı tavşan tam güzellik uykusuna dalacaktı ki aniden sesler gelmeye başladı. Ayısından kaplumbağasına, ormandaki tüm hayvanlar adeta tavşanı uyutmamak için çalışıyorlardı. Fakat sonra tavşanın uykusuzluğuna üzülürler ve ona ninni söylemek üzere kapısını çalarlar... Beta Kids'in bastığı kitap, yazarın diğer pek çok kitabı gibi Axel Scheffler tarafından resimlendirildi.

Yayazula

Yayazula

“Minik fındık faresi gezintiye çıktı. Karanlık ormanın içinde Tilki gördü fareyi, ‘Mmm’ dedi, şunu indirsem mideye…”

Zeki bir fındık faresinin ormanda yaşadığı maceraları anlatan kitap, 3-6 yaş arasındaki çocuklara hitap ediyor.

Minik Salyangoz Pepe ile Dev Balina Zeze

Minik Salyangoz Pepe ile Dev Balina Zeze

Kayanın üstünde yerinde duramayan minik salyangoz Pepe, hem denizi izler hem de rıhtımdaki gemilere iç geçirerek bakar. Denize açılmak isteyen Pepe ile dev balina Zeze’nin yolları kesişiyor ve macera başlıyor.

Bir Kabuğu Paylaşmak

Bir Kabuğu Paylaşmak

Tek başına yaşayan küçük yengeç, kendine parlak bir deniz kabuğu bulur ve içine taşınır. Kabuğu mor bir kabarcığa benzeyen denizgülü ve hassas tüplü kurtla paylaşmak istemeyince olaylar gelişir. Lydia Monks’un resimlendirdiği kitap, Ali Berktay tarafından çevrildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Çarli Maytap ve En Sevdiği Kitap

Çarli Maytap ve En Sevdiği Kitap

Çarli Maytap’ın en sevdiği kitapları siz de çok seveceksiniz. İş Bankası Kültür Yayınları tarafından yayınlanan kitabı alıp rahat bir koltuğa oturun ve Donaldson’ın neşeli kafiyelerle örülmüş kurgusuna kendinizi bırakın.

Çirkin Beşli

Çirkin Beşli

Çirkin Beşli, alışılagelmişin dışında, birbirinden çirkin beş hayvanı anlatıyor. Farklılıkları gözler önünde seren kitap, 4 yaş üzeri çocuklar ve her daim çocuk kalan yetişkinler için…

Uçan Süpürge - İyi Yürekli Cadı ve 4 Kafadar

Uçan Süpürge - İyi Yürekli Cadı ve 4 Kafadar

O hep gülen bir cadıydı, 

Bir de sarman kedisi vardı

Upuzundu sivri şapkası

Sırtında sallanırdı

Örgülü kızıl saçları.

İş Bankası Kültür Yayınları’ndan çıkan kitap, iyi kalpli cadı ve arkadaşlarının hikayelerini anlatıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
33
15
4
4
2
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın