Görüş Bildir
Haberler
12 Mayıs Hemşireler Günü İçin En Güzel, En Anlamlı Hemşireler Günü Mesajları!

12 Mayıs Hemşireler Günü İçin En Güzel, En Anlamlı Hemşireler Günü Mesajları!

Ömer ÖNDER
12.05.2022 - 10:49 Son Güncelleme: 12.05.2022 - 16:48

Uluslararası Hemşireler Konseyi tarafından ilan edilen Uluslararası Hemşireler Günü, her yıl hemşireliğin kurucusu olan Florence Nightingale'in doğum günü olan 12 Mayıs'ta kutlanmaktadır. 1974 yılından bu tarafa her yıl kutlanmakta olan Hemşireler Günü, hemşire yakınlarının da bu günü kutlayarak onlara destek olmak istemesine neden oluyor. Bu özel günü kutlamak isteyenler en güzel hemşireler günü mesajlarını ve sözlerini araştırıyor.  İşte en güzel hemşireler günü mesajları ve sözleri...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Hemşirelerin insan hayatı için yaptığı çalışmalar ve topluma sağladığı katkılar yadsınamaz. Bu nedenle her sene 12 Mayıs'ta kutlanan Hemşireler Günü, hemşireleri onurlandırmanın en güzel yollarından bir tanesi. Hemşire yakını olan vatandaşlar bu özel günü yakınları adına kutlamak için en güzel Hemşireler günü sözlerini araştırıyor. İşte Hemşireler Gününü kutlamak isteyenler için en güzel hemşireler günü sözleri ve mesajları...

12 Mayıs Hemşireler Günü Mesajları ve Sözleri

12 Mayıs Hemşireler Günü Mesajları ve Sözleri

Tüm hemşirelerimizin, Hemşireler Haftasını kutluyor, sağlık ve mutluluk diliyorum

Sağlık, bireylerin zorunlu ve vazgeçilmez temel ihtiyaçlarından biridir. Bu ihtiyaca cevap veren en önemli meslek grubu içerisinde ise hemşirelerimiz yer almaktadır. Hemşireler, sağlık problemleri olan insanların, bir tıbbi kuruluşa başvurmalarından ayrılmalarına kadar olan bütün süreçlerde birebir yanlarında olan bir sağlık personelidir. Sağlık hizmetlerinin sunumunda etkin bir rol oynayan ve mesleklerini büyük bir fedakarlıkla yerine getiren bütün hemşirelerimizin, 12 Mayıs Hemşireler Gününü ve 12-18 Mayıs Hemşireler Haftasını kutlar sağlık ve mutluluk dilerim.

Sağlık ordusunun vazgeçilmezleri hemşirelerin hemşireler günü kutlu olsun.

12 Mayıs Dünya Hemşireler günü, sağlık personelimize kutlu ve hayırlı olsun

Sağlık sektörünün vazgeçilmez haline gelen tüm hemşirelerin hemşireler günü kutlu olsun…

'Önce İnsan' diyerek halkla hizmeti şiar edinmiş, insanların sağlıkları için çok önemli ve kutsal bir görevi ifa eden, bu yüce mesleğin mensubu bütün fedakâr, cefakâr hemşirelerimizin 'Hemşireler Gününü' kutlayarak meslek hayatlarında başarılar dilerim.

Dünya Hemşireler Günü kapsamında başta hemşireler olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın gününü kutluyor, hepsine sağlıklı günler diliyorum.

Özveri ile mücadele eden hastaların destekçisi olan ve tedavisinde görev üstlenen tüm hemşirelerin Hemşireler Günü kutlu olsun.

Koronavirüs ile mücadele ettiğimiz bu günlerde en büyük destekçilerimizden biri olan hemşirelerin gününü kutluyor, kendilerine teşekkürü bir borç biliyorum.

Dünyanın en saygın mesleklerinden biri olan hemşirelik, hastaların tedavi sürecinde büyük rol oynuyor. Birçok hastanın tedavi ve takibinde özveriyle çalışan tüm hemşirelerin Hemşireler Günü kutlu olsun.

Covid-19'la mücadelenin sürdüğü günlerde ön saflarda yer alan sağlık personellerinden olan hemşirelerin Hemşireler Günü kutlu olsun.

Onlar can kurtaran beyaz birer melekler. Tüm beyaz meleklerin günü kutlu olsun.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Puplic agent

Bir hemşire söylemişti hastalara pantolonunu zu indirin diyorum koldan olmazmi diyorlar bende günde yüz tane göt görmeden uyuyamıyorum diyorum;)