Görüş Bildir
Haberler
Her Sayfada Aranızdaki Bağ Güçlenecek: Partnerinizle Birlikte Okuyabileceğiniz 10 Kitap

etiket Her Sayfada Aranızdaki Bağ Güçlenecek: Partnerinizle Birlikte Okuyabileceğiniz 10 Kitap

Begüm
03.06.2024 - 23:46

Partneriyle ortak bir şeyler yapmak isteyenler buraya! Hem aranızdaki bağı güçlendirip hem de kitap okumak istiyorsanız, birlikte okuyabileceğiniz birbirinden keyifli ve güzel kitapları derledik. Hazırsanız kitaplarla dolu yolculuğa çıkalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Aşk ve Gurur - Jane Austen

1. Aşk ve Gurur - Jane Austen

Bu kitap, 19. yüzyıl İngiliz toplumunun sosyal dinamiklerini ve aşk ilişkilerini anlatan bir klasik. Partnerinizle okurken aşkı bir daha anlamlandırmak ve aranızdaki bağı güçlendirmek için ideal bir kitap olan Aşk ve Gurur'u tekrar tekrar okumak isteyebilirsiniz.

2. Eleanor ve Park - Rainbow Rowell

2. Eleanor ve Park - Rainbow Rowell

İki ergenin romantik hikayesini anlatan bir genç yetişkin romanı olan Eleanor ve Park'ta Eleanor, zorlu bir aile yaşamından kaçmaya çalışan dikkat çekici bir kız olarak karşımıza çıkar. Park ise sessiz ve müzikle dolu bir hayat süren biridir. İkisi, otobüs yolculuğunda karşılaşırlar ve müzikle başlayan bir ilişki geliştirirler. Kitap, aşk, arkadaşlık ve aidiyet arayışını dokunaklı bir şekilde ele alır ve okuyucuları karakterlerin duygusal yolculuğuna katılımaya davet eder.

3. Nezaket Kuralları - Amor Towles

3. Nezaket Kuralları - Amor Towles

Nezaket Kuralları, 1940 yıllarında New York'ta geçer. New York'un üst tabakasından yakışıklı bir adam ile banliyölerden gelen 2 genç kızın aralarındaki hem arkadaşlığı hem de ilişkiyi konu alan kitap betimlemeleri ve duygu durumları ile sizi gerçek aşk ile tanıştıracak.

4. Aşk - Elif Şafak

4. Aşk - Elif Şafak

İki ayrı hikaye aracılığıyla, aşkın farklı yönlerini anlatan derin bir romandır Aşk. Okurken farklı yönlerden aşkı değerlendirebilirken bambaşka bir noktadan da bakmayı öğrenebilirsiniz. Dünya çapında pek çok dile çevrilen Aşk, farklı bir hikaye sunuyor.

5. Kolera Günlerinde Aşk - Gabriel García Márquez

5. Kolera Günlerinde Aşk - Gabriel García Márquez

Şehvet, tutku, aşk, hüzün, felsefeyi içerisinde barındıran Kolera Günlerinde Aşk, unutulmaz bir aşk hikayesini anlatıyor. Konusu ve karakterleri ile hafızanıza kazınacak olan Kolera Günlerinde Aşk, 50 yıl süren bir aşkı konu alıyor...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Kürk Mantolu Madonna - Sabahattin Ali

6. Kürk Mantolu Madonna - Sabahattin Ali

Kitap, 19. yüzyıl sonlarında İstanbul'da geçen aşk hikayesini anlatır. Ana karakterler, ressam Kamil Bey ve Maria Puder adlı Polonyalı kadın arasındaki tutkulu bir ilişkinin gelişimini ele alır. Roman, aşk, ahlak, sanat ve toplumun etkileşimlerini inceler ve bu temalar etrafında derin bir portresini çiziyor.

7. Anna Karenina – Lev Tolstoy

7. Anna Karenina – Lev Tolstoy

Anna Karenina'nın bir soyluyla yaşadığı yasak bir aşk ilişkisinden kaynaklanan trajik hikayesini anlatır. Aynı zamanda, Konstantin Dmitrievich Levin adlı bir karakterin de aşk, evlilik ve kırsal yaşam konularındaki kendi yolculuğunu işler. Unutulmayacak kadar çarpıcı olan bu eseri okuduktan sonra partnerinizle aranızdaki bağ kuvvetlenecektir.

8. Masumiyet Müzesi – Orhan Pamuk

8. Masumiyet Müzesi – Orhan Pamuk

Kemal ve yazar olan Fusun arasındaki karmaşık bir aşk hikayesi etrafında şekillenir. Kemal, aşkının sembolü haline gelen bir koleksiyon oluşturarak aşkını anlamlandırmaya çalışır. Aynı zamanda İstanbul Cihangir'de kitabı okuduktan sonra kitabın içindeki biletle bu müzeye ücretsiz gidebilir, kitabı daha derinlikli de yaşayabilirsiniz. Klasik bir aşk hikayesinden daha çok o zamanın modern İstanbul'un değişen yüzünü ve insanların kişisel deneyimlerini gözler önüne seren çarpıcı bir eser sunar Masumiyet Müzesi.

9. İçinde Aşk Saklı – Judith McNaught

9. İçinde Aşk Saklı – Judith McNaught

Whitney Stone ve Clayton Westmoreland adlı iki ana karakterin tutkulu bir aşk hikayesini anlatan İçinde Aşk Saklı, yılların eskitemediği kitaplar arasında yer alır. İki karakter, toplumsal sınıf farklarına rağmen birbirlerine duydukları derin aşkla mücadele eder ve aşkın zorluklarına karşı direnirler.

10. Günlerin Köpüğü – Boris Vian

10. Günlerin Köpüğü – Boris Vian

Colin adındaki genç bir adamın zengin ve sevgi dolu bir hayat sürdüğü ancak sevdiği kadının hastalandığını öğrenmesiyle yaşamının dramatik bir şekilde değiştiği bir absürd fantezi hikayesini anlatır. Roman, aşkın, ölümün ve insanın varoluşunun karmaşıklığını araştırır ve Vian'ın sıra dışı ve yaratıcı üslubuyla dikkat çeker.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Watty kızı

Aklımda bulunsun alıp okuruz