onedio
Görüş Bildir
article/comments
article/share
Haberler
Hibe Desteği Başvuruları Uzatıldı! Hibe Desteği Başvurusu Nasıl Yapılır?

Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!

category/test-white Test
category/gundem-white Gündem
category/magazin-white Magazin
category/video-white Video

Hibe Desteği Başvuruları Uzatıldı! Hibe Desteği Başvurusu Nasıl Yapılır?

Türkiye’de koronavirüs sebebiyle dükkanlarını açamayan esnafa ve mekanların kapalı olması sebebiyle çalışamayan ve zor günler geçiren müzisyenlere 3 bin veya 5 bin lira olarak hibe desteği verileceği açıklanmıştı. Daha önce yapılan açıklamada hibe desteği başvurularının 23 Haziran’da sona ereceği duyurulmuştu. Ancak Ticaret Bakanı Mehmet Muş, hibe desteği başvurularının 1 Temmuz Perşembe gününe kadar uzatıldığını duyurdu. Peki, e devlet hibe desteği başvurusu nasıl yapılır? Kimler hibe desteğinden yararlanabilir? İşte hibe desteği ile ilgili tüm bilinmesi gerekenler…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Hibe Desteği Başvurusu Nasıl Yapılır?

Hibe Desteği Başvurusu Nasıl Yapılır?

Hibe desteği başvuruları e-devlet üzerinden yapılacak. 25 Mayıs’ta başlayan esnaf hibe desteği başvurulara, 1 Temmuz 2021 Peşembe saat 23.59’a kadar başvuru yapılabilecek.

Hibe desteği başvuruları, T. C. Kimlik numarasının son hanesine göre yapılacak.

TC kimlik numarasının son hanesi sıfır olan vatandaşlar 25 Mayıs Salı, 2 olanlar 26 Mayıs Çarşamba, 4 olanlar 27 Mayıs Perşembe, 6 olanlar 28 Mayıs Cuma, 8 olanlar 29 Mayıs Cumartesi başvurularını yapabilecek.

30 Mayıs-23 Haziran döneminde tüm vatandaşlar başvuruda bulunabilecek.

Hibe Desteğinden Kimler Yararlanabilecek?

Hibe Desteğinden Kimler Yararlanabilecek?

5 bin lira verilecek birinci grupta; Kayak pistlerinin işletilmesi, kaplıca, ılıca, içmeler, spa merkezleri, gazino, gece kulübü, taverna, diskotek, kokteyl salonları, düğün, balo ve kokteyl salonları, çay ocakları, kıraathaneler, kahvehaneler, kafeler vb. yer alıyor.

3 bin lira verilecek ikinci grupta; Oyuncu seçme ajansları, havacılık, yelkencilik, gemicilik kursları, kurs ve etüt merkezleri, Yazar, bestekar, heykeltıraş, ressam, karikatürcü, gravürcü, ebru sanatçısı, vb yer alıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
Ankara Üniversitesi Tarih Bölümü’nde okuduktan sonra her zaman daha fazla ilgi duyduğum habercilik sektöründe çalıştım. Gazete ve internet sitelerinin çeşitli departmanlarında görev aldıktan sonra 2021 yılında beri Onedio’nun bünyesinde bulunmaktayım. Doğru ve yorumsuz şekilde Türkiye ve dünyadan haberleri sizlere ulaştırmak için buradayım.
Tüm içerikleri
right-dark
category/eglence BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın