Görüş Bildir
Haberler
Hiçbir Şey Eskisi Gibi Olmayacak: 20 Nisan Güneş Tutulmasına Eşlik Eden Merkür Retrosu Burçlara Etkisi

Hiçbir Şey Eskisi Gibi Olmayacak: 20 Nisan Güneş Tutulmasına Eşlik Eden Merkür Retrosu Burçlara Etkisi

Merkür, tam da halkalı Güneş tutulmasında 15 derece Boğa'da durağan pozisyona geçecek. Merkür İkizler retrosunun olumsuz havasını henüz üzerimizden yeni atmışken tutulma ile birlikte gelen Merkür geri hareketi birçoğumuzu yoğun etkileyebilir. Gelin, bakalım bu günlerde başımıza neler gelebilir...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Merkür retrosu deyince akla elektronik aletlerde arızalar, iletişimde sorunlar, yanlış gönderilen mailler ve yanlış anlaşılmalar geliyor.

Merkür retrosu deyince akla elektronik aletlerde arızalar, iletişimde sorunlar, yanlış gönderilen mailler ve yanlış anlaşılmalar geliyor.

Ancak 20 Nisan Merkür retrosunun diğerlerinden farkı Güneş tutulması ile birlikte gerçekleşecek olması. Bu nedenle etkisi daha sert ve yoğun hissedilebilir.

20 Nisan'da Merkür durağan pozisyonda olacak.

20 Nisan'da Merkür durağan pozisyonda olacak.

Boğa burcunda gerçekleşecek geri hareketinden önce Merkür,  tutulma anında durağan pozisyonda olacak. Bu durum o günün kasvetli ve ekstra yıpratıcı geçmesine neden olabilir.

Merkür retro etkisi ile geçmiş defterler de açılacaktır.

Merkür retro etkisi ile geçmiş defterler de açılacaktır.

Koç burcundaki tutulma aşk hayatı ve ilişkilerde yani başlangıçları ifade ederken retro geçmiş meselelerin önümüze gelmesine neden olabilir. Eski sevgililerden mesajlar, eski dostlarla buluşmalar gerçekleşebilir.

Tutulma ile beraber geldiği için en sert retrolardan birisi olacaktır.

Tutulma ile beraber geldiği için en sert retrolardan birisi olacaktır.

Bu nedenle her türlü elektronik ve diğer iletişim araçlarınıza aşırı özen göstermelisiniz. Olası aksaklıklara karşı hazırlıklı olmakta fayda var.

20 Nisan Güneş tutulmasından daha önce bahsetmiştik👇🏻

Merkür retrosu 14 Mayıs'ta sona eriyor.

Merkür retrosu 14 Mayıs'ta sona eriyor.

Merkür'ün hem tutulma anındaki durağanlığı hem de sonrasındaki geri hareketi boyunca alınan kararlar bağlayıcı olabilir. Öfkelenmeden ve duygusal yaklaşmadan önce mantığınızı kullanın.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

20 Nisan Merkür retrosu burçları nasıl etkileyecek?

Koç Burcu

Koç Burcu
  • Sevgili Koç burçları Merkür gerilerken özellikle parayla ilişkinizi iyileştirmelisini. Bunun için sorunun özüne inmeye çalışın. Böylece finansal sorunlar kendi kendine çözülmeye başlayacak. Unutmayın para hayatınızda olmak ister, ancak onu hak etmediğinize veya asla sahip olamayacağınıza inanıyorsanız, finansal fırsatları görmek çok daha zor hale gelir!

Boğa Burcu

Boğa Burcu
  • Boğa burçları Merkür, 21 Nisan itibariyle burcunuzda geri hareket edecek ve bu deneyim, benliğinizin tamamen yeniden inşa edilmesine yol açabilir. İnsanları memnun etmekten vazgeçin ve olduğunuz kişiyi hatırlayın.

  • Sonunda kendinizi farklı bir insan gibi hissedebilirsiniz. Bu gerileme sırasında içinize bakmaktan korkmayın.

İkizler Burcu

İkizler Burcu
  • İkizler burçları kendi benliğinize derin bir dalış yapmaya hazırlanın. Ne de olsa, Merkür 21 Nisan itibariyle 12. evinizde geriliyor ve bu sizi içinizdeki bazı şeytanlarla yüz yüze getirebilir. Bununla birlikte, başarma arzunuz, sahip olabileceğiniz tüm korkulardan daha güçlü olacak. Özellikle de duygularınız en motive edici gücünüz olacak. Bu süre zarfında kendinizi daha sessiz ve içine kapanık hissetseniz de, sosyal çevreden bu kopuş aynı zamanda bilinçaltınızı kurcalamaya fırsat verebilir.

  • 14 Mayıs'ta Merkür gerilemesi bittiğinde iniş ve çıkışlarla dolu uzun bir rüyadan uyanıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Sanki bilinçaltınız geçen yıl katlandığınız tüm kargaşadan nihayet dinlenme fırsatı bulmuş gibi, kendinizi daha dinlenmiş hissedebilirsiniz. Affetmek ve artık taşıma sorumluluğunuz olmayan şeyleri gerçekten geride bırakmak için bu bir fırsat!

Yengeç Burcu

Yengeç Burcu
  • Yengeç burçları Merkür 21 Nisan'da 11. evinizde gerileyecek. Arkadaşlarınızla aranız bozuksa, iletişim kurmanın ve neyin yanlış gittiğini anlamanın zamanı gelmiş olabilir. Eski dostlarla ve tanıdıklarla bir araya gelmek iyi olabilir.

  • Sonunda dostlarınıza karşı daha olumlu ve sağlıklı bir tutum sergilemeye başlayacaksınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Aslan Burcu

Aslan Burcu
  • Rekabetçi kişiliğinizi bir süreliğine bir kenara bırakmanın zamanı geldi, çünkü Merkür 21 Nisan itibarıyla kariyerle ilgili 10. evinizden geriliyor.  İşle ilgili sorunları çözmeye gelince sıra dışı düşünmelisiniz.

  • 14 Mayıs'ta Merkür gerilemesi bittiğinde bundan sonra nasıl bir kariyer hamlesini yapmak istediğinizi çok daha iyi anlayacaksınız.

Başak Burcu

Başak Burcu
  • Sevgili Başaklar, bu dönem biraz kaybolmuş hissedebilirsiniz. Eğer öyleyse, şaşılacak bir şey yok, çünkü Merkür 21 Nisan itibarıyla dokuzuncu evinizde geri hareket edecek. Nerede olduğunuza dair hiçbir fikriniz yok gibi düşünebilirsiniz. Yeni bir hayat rotası çizmek ve düşünmek için iyi bir zaman olabilir.

  • 14 Mayıs'ta Merkür gerilemesi bittiğinde, yön duygunuzun geri döndüğünü hissedebilirsiniz. Bu gerileme sona erdiğinde, değerli bir şey öğrenmiş olacaksınız.

Terazi Burcu

Terazi Burcu
  • Sevgili Terazi burçları borçlarınızı kapatma ve yatırımlarınızın geri dönüş seviyesini değerlendirme havasında olabilirsiniz. Ne de olsa, Merkür 21 Nisan'da sekizinci evinizde geri hareket edecek ve bu, hâlâ ilgilenmeniz gereken bazı finansal muammaları gündeme getirebilir. Diğer yandan ilişkilerinizdeki büyük duygusal değişimleri kabul edin.

  • Merkür 14 Mayıs'ta geri hareketini bitirdiğinde, artık üzerinizde kontrolü olmayan şeyi bırakmaya ve yolunuza devam etmeye hazır olacaksınız.

Akrep Burcu

Akrep Burcu
  • Sevgili Akrepler, ilişkilerinize derinlere dalmaya hazırlanın. Tüm uyum ve birliktelik anlayışınızı değerlendirmenin zamanı geldi, çünkü Merkür 21 Nisan'da ortaklıklarla ilgili yedinci evinizde geri hareket edecek. Ne kadar ilerleme kaydettiğinizi değerlendirmeye başlamanın zamanı geldi çünkü başka birinin sizi tamamlamasına ihtiyacınız yok.

  • 14 Mayıs'ta Merkür gerilemesi bittiğinde önemli kişilerle iletişim sorunlarını çözmek daha kolay olacaktır. Geride bırakmaya hazır olduğunuz belirli ilişkilerle (ve yeniden başlama havasında olduğunuz ilişkilerle) uzlaşmaya varabilirsiniz.

Yay Burcu

Yay Burcu
  • Yay burçları 21 Nisan'da Merkür retrosu başladığında, büyük bir kişisel bakım revizyonu da başlayacak. Alışkanlıklara ve gün boyunca uyguladığınız rutinlere uzun uzun bakmanın zamanı geldi. Bunlar büyümenizi destekliyorlar mı? Enerjinizi tortulara boşaltmadan size bir başarı duygusu getiriyorlar mı? Uyduğunuz yöntemleri, rejimleri ve ritüelleri yeniden düşünmenin zamanı geldi.
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Oğlak Burcu

Oğlak Burcu
  • Oğlak burçları bu Merkür retrosu karmaşık ve kafa karıştırıcı olabilir, ancak deneyim sonunda oldukça ilginç şeyler öğreneceksiniz. Mevcut ilişkinizdeki harareti azaltabilir ve sizi sanatsal olarak boğulmuş hissetmenize neden olabilir. Ancak, eski bir sevgiliyle yeniden bağlantı kurmanız için iyi bir şans var, bu size özlediğiniz bir duyguyu hatırlatacaktır. Hatta sizi yarıda bıraktığınız yaratıcı bir projeye devam etmeye ve kaldığınız yerden devam etmeye teşvik edebilir.

  • Sonunda yeni birine aşık olma havasında olduğunuzu veya ilişkinizdeki romantizmi artırmaya hazır olduğunuzu hissedebilirsiniz. Her iki durumda da, bu Merkür gerilemesi olumsuz etkiler içermiyor çünkü pek çok güzel deneyimle birlikte gelecek.

Kova Burcu

Kova Burcu
  • Sevgili Kovalar bu dönem insanlarla bağlantı kurmak için can atabilirsiniz. Ancak evde sorunlar bitmiyor. Odanızda katlamayı reddettiğiniz bir çamaşır yığını mı var? Siz ve akrabalarınız bir anlaşmazlık mı yaşıyorsunuz? Evde olmaktan zevk almak için bile çok mu sık çalışıyorsunuz? 21 Nisan'da Merkür ev ve aileden oluşan dördüncü evinizde geri hareket ederken köklerinizle olan ilişkinizi iyileştirmeniz için sizi cesaretlendirecek. 

  • 14 Mayıs'ta Merkür gerileme istasyonlarına geçtiğinde, ailenizdeki anlaşmazlıkları çözecek gücü bulabilir ve enerjinizi korumak için gerekli sınırları çizebilirsiniz.

Balık Burcu

Balık Burcu
  • Balık burçları Merkür geri giderken konuşmadan önce düşünmeyi unutma Balık. Bu gerileme, 21 Nisan'da üçüncü eviniz olan iletişim evinizde gerçekleşecek. Hatırlamanız gereken en önemli şey, tüm yazışmaları üç kez kontrol etmek ve teknik hatalar kaçınılmaz olabileceğinden önemli belgelerinizi yedeklediğinizden emin olmaktır.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
4
3
2
2
1
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
SEMİR DÖNDER

Bilimsel olmayan her şey çöptür.