Görüş Bildir
Haberler
İstanbul-Ankara TEM Otoyolu ve D-100 Devlet Yolu Tüm Araç Geçişlerine Kapatıldı

İstanbul-Ankara TEM Otoyolu ve D-100 Devlet Yolu Tüm Araç Geçişlerine Kapatıldı

İstanbul-Ankara TEM Otoyolu ve D-100 devlet yolu, Gerede ile Düzce arasındaki yoğun kar yağışı nedeniyle tüm araç geçişlerine kapatıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayollar Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, İstanbulAnkara TEM Otoyolu ve D-100 Devlet Yolu'nun yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapatıldığı duyuruldu. Yapılan açıklamada 'İstanbul  Ankara TEM Otoyolu ve D-100 Devlet Yolu, Gerede ile Düzce arasındaki yoğun kar yağışı nedeniyle güvenli trafik akışı sağlanıncaya kadar tüm araç geçişlerine kapatılmıştır' denildi.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Twitter'dan Duyurdu 👇

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya İstanbul- Ankara karayolunun ulaşıma kapandığını, yeni bir duyuruya kadar Ankara istikametine doğru yola çıkılmaması konusunda uyarıda bulundu. Vali Yerlikaya açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

'Kıymetli hemşerilerim, Düzce-Gerede arası otoyol ve devlet yolu yoğun kar ve tipiden dolayı kapanmıştır. Yolların açılması için kar ve buz ile mücadele devam etmektedir. Bu nedenle İstanbul- Ankara istikametine doğru yeni bir duyuruya kadar yola çıkılmamalıdır.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
1
1
1
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın