Görüş Bildir
Haberler
İstanbul Hava Durumu: 28 Mart Pazartesi Günü Hava Nasıl Olacak? Meteoroloji'den 5 Günlük Hava Durumu Tahmini

İstanbul Hava Durumu: 28 Mart Pazartesi Günü Hava Nasıl Olacak? Meteoroloji'den 5 Günlük Hava Durumu Tahmini

CansinA
28.03.2022 - 11:52

Mart ayının ortasına kadar kar yağışları İstanbul'u esir almıştı. Geçtiğimiz haftalarda havalar ısınmaya başlamış, ancak yeniden etkili olan kar yağışıyla soğuklar geri dönmüştü. Yeni haftaya ılık ve güneşli başlayan İstanbullular önümüzdeki beş günde havanın nasıl olacağını merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürüğü'nün bu hafta için yaptığı hava tahminlerine göre havalar daha da ısınacak. Peki, İstanbul'da yeniden bir kar yağışı olacak mı? Önümüzdeki beş gün hava durumu nasıl olacak? Havalar ısınmaya başlayacak mı? 28 Mart Pazartesi günü İstanbul'da hava durumu nasıl olacak? Detaylar haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

İstanbul güneşli sıcak günlerine kavuştu. Kış aylarında bir sürü zorluk çeken İstanbullular dört gözle havaların ısınmasını bekliyordu. Beklenen o zaman geldi ve bahar kendini hissettirmeye başladı. Haftanın ilk gününe güneşli başlayan İstanbul halkı, önümüzdeki beş günün hava durumunun nasıl olacağını da merak ediyor. Peki, İstanbul'da hava kaç dereceye kadar çıkacak? Önümüzdeki beş gün hava durumu nasıl olacak? Havalar ısınmaya başlayacak mı? İşte detaylar...

İstanbul'da Önümüzdeki Beş Gün Hava Durumu Nasıl Olacak?

İstanbul'da Önümüzdeki Beş Gün Hava Durumu Nasıl Olacak?
  • 28 Mart Pazartesi: Haftanın ilk gününde sıcaklıklar artışta. Yeni haftaya da parçalı bulutlu başlanılacağı öngörülüyor. En düşük sıcaklığın 5, en yüksek sıcaklığın ise 14 derece olacağı tahmin ediliyor.  

  • 29 Mart Salı: Güneşin bir günlüğüne şehri terk edeceği ve havanın bulutlu olacağı öngörülüyor. En düşük sıcaklığın 6, en yüksek sıcaklığın ise 15 derece olacağı tahmin ediliyor.   

  • 30 Mart Çarşamba: Hafta ortasında güneş tekrar geri dönüyor. Çarşamba günü de havanın parçalı bulutlu olacağı öngörülüyor. En düşük sıcaklığın 8, en yüksek sıcaklığın ise 16 derece olacağı tahmin ediliyor.  

  • 31 Mart Perşembe: Haftanın sonuna yaklaşırken, hava sıcaklıkları iyice artıyor. Parçalı bulutlu havanın devam edeceği öngörülüyor. En düşük sıcaklığın 10, en yüksek sıcaklığın ise 18 derece olacağı tahmin ediliyor.

  • 1 Nisan Cuma: Hafta sonuna girerken havanın parçalı bulutlu olacağı öngörülüyor. En düşük sıcaklığın 12, en yüksek sıcaklığın ise 20 derece olacağı tahmin ediliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın