Görüş Bildir
Haberler
Tutuklanan Jahrein Kimdir? Sosyal Medyada Jahrein Olarak Bilinen Ahmet Sonuç Kaç Yaşında?

Tutuklanan Jahrein Kimdir? Sosyal Medyada Jahrein Olarak Bilinen Ahmet Sonuç Kaç Yaşında?

Adını sosyal medyada Jahrein olarak duyuran Ahmet Sonuç, gözaltına alınınca birçok kişi onun kim olduğunu öğrenmek için soluğu arama motoru başında aldı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adını duyuran Jahrein özellikle Twitch platformunda yaptığı yayınlarla adını duyurmuştu. Peki 13 Eylül akşamı tutuklanan ve Jahrein olarak bilinen Ahmet Sonuç kimdir, kaç yaşındadır? İşte Jahrein'a dair bilgiler...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Jahrein kimdir?

Jahrein

Gerçek ismi Ahmet Sonuç olan Jahrein, 29 Kasım 1988 yılında İstanbul'da doğdu. Anne tarafından Burdurlu, baba tarafından Kıbrıs Türkü'dür. 36 yaşındaki Jahrein, 2019 yılında Selin Sonuç ile evlendi.

Jahrein'in eğitim durumu

Jahrein Almanya

Jahrein, ilkokulu Karabük'te ortaokulu ise Antalya'da okudu. Lise öğrenimini Antalya Anadolu Lisesi'nde tamamladı. Daha sonra Almanya'da bulunan Leipzig Üniversitesi'nde Moleküler Fizik ve Biyokimya bölümüne girdi ancak okulu yarıda bıraktı.

Jahrein ne iş yapıyor?

Jahrein YouTuber

Jahrein, uzun bir dönem boyunca YouTube kanalı ve Twitch üzerinden yayınlar yaptı ve bu şekilde adını duyurdu. Son dönemde sosyal medyadaki paylaşımlarıyla dikkat çekti.

Tutuklandı

Tutuklandı

Antalya Emniyet Müdürlüğü, 12 Eylül akşamı Jahrein lakaplı Twitch yayıncısı Ahmet Sonuç'un gözaltına alındığını açıkladı. Jahrein'in 'müstehcenlik' suçlamasıyla gözaltına alındığı bilgisi verildi. Jahrein'ın 13 Eylül akşamında tutuklandığı öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
87
42
9
8
7
6
4
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın