Görüş Bildir
Haberler
Kabine Toplantısı Ne Zaman, Bugün mü? Elektrik Zammı Geri Alınacak mı?

Kabine Toplantısı Ne Zaman, Bugün mü? Elektrik Zammı Geri Alınacak mı?

Kabine toplantısı ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Artan hayat pahalılığı sebebiyle vatandaşlar günlük ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanıyor. Özellikle yeni yılda elektriğe gelen zamla birlikte faturalar vatandaşlar kabusu olmuş durumda. Bu kapsamda Kabine toplantısının ne zaman yapılacağı araştırılıyor. Ayrıca Kabine toplantısında alınacak kararlar da merak ediliyor. İşte Kabine toplantısı ile ilgili ayrıntılar…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, geçtiğimiz günlerde elektrik dağıtım şirketi sahipleriyle bir araya gelmişti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kabine toplantısında görüşmenin detaylarının ele alınacağını duyurdu. Peki, yüksek elektrik faturalarının gündeme geleceği Kabine toplantısı ne zaman yapılacak?

Kabine Toplantısı Ne Zaman Yapılacak?

Kabine Toplantısı Ne Zaman Yapılacak?

Kabine Toplantısı en son 31 Ocak Pazartesi günü yapılmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün gerçekleştirdiği yurt dışı ziyareti sebebiyle Kabine toplantısı ertelendi.

Kabine toplantısı, yarın (16 Şubat) yapılacak.

Kabine Toplantısı Gündeminde Neler Olacak?

Kabine Toplantısı Gündeminde Neler Olacak?

Kabine Toplantısı'nda ekonomideki gelişmeler ele alınacak. Temel gıdada KDV indiriminin de yer aldığı yeni teşvik ve tedbir paketinin piyasalara nasıl yansıdığı değerlendirilecek.

Özellikle fahiş fiyat uygulaması ve enflasyonla mücadelede atılacak adımlar hakkında görüş alışverişinde bulunulacak.

Enerji yönetimi yüksek elektrik fiyatlarına yönelik hazırladığı paketi kabinenin gündemine getirecek.

Bir diğer gündem başlığı, Ukrayna ile Rusya arasında giderek artan gerilim olacak. Bölgede tansiyonun düşürülmesi için hem Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hem de kurmaylarının yürüttüğü temaslar görüşülecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın