Görüş Bildir
Haberler
Kahraman Tazeoğlu'nun son kitabı basına sızdı!

Kahraman Tazeoğlu'nun son kitabı basına sızdı!

Ulkede Sanat
21.06.2016 - 03:52
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Kahraman Tazeoğlu'nun son kitabı basına sızdı!

Türk edebiyatının son dönem en çok satılan ve sosyal medyada en çok paylaşılan isimlerinden Kahraman Tazeoğlu'nun son kitabından bir pasaj ilk kez yayınlandı. 

İşte Kahraman Tazeoğlu'nun Destek Yayınları etiketiyle 25 Haziran’da raflarda yerini almaya hazırlanan Allah’a Emanet Ol kitabından o satırlar:

“Vazgeçildim galiba…

Yapacak tek şey kalıyor geriye; o da yazmak. İnsanın aşkın ne mene bir dert olduğunu bildiği halde tekrar tekrar aşkı yaşamak istemesi okuyarak anlamadığını yazarak anlamaya çalışması gibidir. Belki bir daha kimseyi sevmeyeceğim. Belki bir daha onun aşkından başka aşk yaşamak istemeyeceğim ama kendimi yazarak anlamaya çalışacağım bu kesin… İnsan bazen ne düşündüğünü anlamak için yazar. Umarım yanlış anlamam kendimi. Umarım bir daha kandırmam yüreğimi.

Vazgeçildim galiba…

Sebepsiz yere terk eden, bir gün bir sebep bulup döner. Ama bilmez ki sebepsiz yere terk etmek aslında bütün sebepleri siler. Ah sevgili…Gözlerin bir kitap gibiydi. Bana her bakışında seni okuyordum satır satır. Sonra boynuma indi o satırlar. Can kaybımdın. Ya ben seni yanlış okudum, ya sen yanlış yazılmıştın… Ve bilirim ki hâlâ gözlerinde şiirler yüzer, ağlaya ağlaya okuduğum, okudukça boğulduğum… Ne çok ağladım Allahım. İki küçük göze okyanuslar sığabiliyormuş. Söylemesi zor ama galiba bazılarını hayatımızdan silmediğimiz sürece gözyaşlarımızı silmeye mahkûmuz.

Vazgeçildim galiba…

Ama ben vazgeçmeyeceğim bunu bil. Biz, boynumuz vurulsa “Vardır bunda da bir hayır” diyecek kadar bağlıyız Rabb’imize. Bana vazgeçmekten bahsetme!”

Kaynak: http://www.ulkedesanat.com
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın