Görüş Bildir
Haberler
Kanye West'e Büyük Şok: Grammy Müzik Ödülleri'nden Men Edildi!

Kanye West'e Büyük Şok: Grammy Müzik Ödülleri'nden Men Edildi!

GNS
20.03.2022 - 20:26

Kim Kardashian'ın eski eşi Amerikalı rapçi Kanye West'e şoke eden bir haber geldi. Ruh sağlığının pek yerinde olmadığı ve bipolar olduğuna dair söylentilerin magazin kulislerinde konuşulduğu rapçi West, Grammy Müzik Ödülleri'nden men edildi. Sahne alacağı bilinen Kanye West'in performansının, sosyal medyadaki agresif tutum ve davranışları dolayısıyla iptal edildiği açıklandı. İşte haberin detayları...

Ünlü Amerikan şarkıcı Kanye West son dönemde sosyal medyada agresif tutum ve davranışları dolayısıyla dikkat çekiyor. Kim Kardashian ile boşanmasının ardından değişik davranışlarının dozu daha da artan şarkıcının son olarak eski eşi ve ailesine yönelttiği taciz içerikli paylaşımları dolayısıyla; Instagram hesabı askıya alınmıştı. West hakkında şaşırtan bir karar daha çıktı. Grammy Müzik Ödülleri yetkilileri, Kanye West'in bu seneki sahnesini iptal etti. İşte haberin detayları...

Tepkiler Büyüyor!

Tepkiler Büyüyor!

Bipolar teşhisi konulan Amerikalı rapçi Kanye West, sosyal medya hesabından eski eşi Kim Kardashian ve ailesine yönelik taciz içerikli paylaşımları ile gündeme gelmişti. Instagram hesabı 24 saatliğine askıya alınan sanatçı herkesin tepkisini çekmişti. Kanye West, mahkeme kararı ile ismini yalnızca 'Ye' olarak değiştirmesiyle de dikkat çekmişti.

Kanye West Grammy'den Men Edildi!

Kanye West Grammy'den Men Edildi!

Müzik enstitüsünün sabırsızlıkla beklediği prestij ödülleri Grammy'den KAnye West'e men kararı geldi. 3 Nisan'da gerçekleşecek ödül töreninde sahne alması beklenen şarkıcı Kanye West'in davranışları dolayısıyla performansının iptal olduğu duyuruldu.

Daha Önce 22 Kez Kazandı

Daha Önce 22 Kez Kazandı

Ünlü şarkıcı bu zamana kadar 75 kez aday gösterildiği Grammy Ödülleri'nde 22 kez ödül kazanmıştı. Bu sene ise 5 dalda adaylığı bulunuyordu. Kanye West'in temsilcisi kendileri hakkında verilen men kararına şaşırmadıklarını ifade etti.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
riverk

Kanye West'i de "Kim Kardashian'ın eski eşi" diye tanıtmazsın be kardeşim