Görüş Bildir
Haberler
Karatay Diyeti İle Ayda Kaç Kilo Verilir?

Karatay Diyeti İle Ayda Kaç Kilo Verilir?

Sercan VURAL
18.04.2015 - 17:04 Son Güncelleme: 18.04.2015 - 18:36

Karatay Diyeti İle Ayda Kaç Kilo Verilir?

Prof. Dr. Canan Karatay tarafından geliştirilen diyet programı aslında tamamen diyeti tavsiye etme yerine insanların sağlıklı bir şekilde beslenirken ideal olan kiloya kavuşulmasına yardımcı olmaktadır.

Yapılan araştırmalar ve çalışmalar neticesinde adı sadece diyet olan ama özünde aslında tamamen sağlıklı beslenme olan Karatay Diyeti, sizlere düzenli bir beslenme imkanı sunmaktadır. Yapılan çeşitli uygulamalardan sonra son derece kusursuz bir sonuç vermesinden dolayı herkesin istediği bir durum olarak insanların sorunsuz bir şekilde zayıflamalarına yardımcı olmaktadır. 

Karatay Diyetini uygulayarak fazla kilolarından kurtulan kişilerin tecrübeleri ilk olarak bu ortamda dile getirilmektedir. Düzenli beslenme adına seçtikleri bu diyet programında kişiler ilk olarak diyet listelerini görünce bir hayli şaşırmaktadırlar. Çünkü bu program bir diyetten ziyade sağlıklı, düzenli ve kolay bir şekilde beslenmenize yardımcı olur. Özellikle ekmek gibi bir ürünün kesinlikle tüketilmediği bu diyet programında tuz ve şekere yer yoktur.

Bu diyeti uygulan insanların aklına gelen bir başka soruda hiç şüphesiz, böyle beslenirken nasıl oluyor da kilo verilebiliyor veya ayda kaç kilo verilmektedir. Bunun için insanların önüne somut sonuçlar ve örnekler vermek için siz değerli bireylerin yapmış olduğu Karatay Diyeti sonucunda ne kadar kilo verdiğinizi bizimle paylaşmanız gerekir. Böylece kilo vermek isteyenlere hem yardımcı hem de umut olursunuz.

Diyet programının elde edilen sonuçlarına göre sıkı bir şekilde yapıldığı zaman 13 kiloya kadar verilebilmektedir. Diğer taraftan insanların kendilerini sıkmadan Karatay Diyeti ile 4 ay gibi kısa sürede 22 kiloya kadar ulaşanlarda mevcuttur. Ortalama olarak bu diyet programı ile ayda 5-8 kilo arasında verebilmek çok kolaydır.

Eğer sizlerde sağlıklı beslenirken fazla kilolarınızdan kurtulmak isterseniz size tavsiyemiz bir an önce Karatay Diyetini uygulamanızdır.

Kaynak: http://canan-karatay.diyeti.gen.tr/
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın