Görüş Bildir
Haberler
TV
Kendi Düşen Ağlamaz 4. Bölüm İzle: Kendi Düşen Ağlamaz Son Bölüm Tek Parça Full İze

Kendi Düşen Ağlamaz 4. Bölüm İzle: Kendi Düşen Ağlamaz Son Bölüm Tek Parça Full İze

TRT 1'in yeni dizisi Kendi Düşen Ağlamaz, dün akşam dördüncü bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Hakan Yılmaz, Selen Soyder, Eylül Tumbar ve Enes Koçak gibi başarılı isimlerin başrolde olduğu bu dizi, büyük bir ilgi gördü. Kendi Düşen Ağlamaz'ın son bölümünü kaçıranlar ya da tekrar izlemek isteyenler için, 4. bölüm izleme ekranı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Kendi Düşen Ağlamaz 4. bölüm

Kendi Düşen Ağlamaz 4. bölüm

Son zamanların en popüler dizilerinden biri olan Kendi Düşen Ağlamaz'ın heyecan dolu dördüncü bölümü, izleyicilerin nefesini kesmeye devam etti. Her hafta olduğu gibi bu hafta da ekran başındaki izleyicileri adeta büyüleyen dizi, yine çok konuşuldu.

Kendi Düşen Ağlamaz son bölümde ne oldu?

Kendi Düşen Ağlamaz son bölümde ne oldu?

Serkan, Alize'yi başarıyla kurtardıktan sonra Bahattin'in başıboş konuşması nedeniyle yeni bir krizin ortasında bulurlar kendisini. Alize, Bahattin'in kendisine 'yenge' demesini arkadaşlarına açıklayamazken Serkan yine kurtarıcı hamlesini yapar. Herkesin içinde, kimse şüphelenmesin diye Alize'ye aşık olduğunu söyler. Oteldeki insanlar yeni bilginin şokundayken Hazal ansızın ortadan kaybolur. Arkadaşları, sosyal medyadan tanıştığı biriyle buluşmaya giden Hazal'dan haber alamayınca başının belada olduğunu anlarlar, ancak Hazal'ın telefonuna ulaşamazlar. 

Serkan, akıl yürütme ve iz sürme becerisiyle Hazal'ı çok kritik bir durumun ortasından kurtarır. O akşam, Alize ve Serkan arasındaki ilişkinin dengesini değiştirecek ve yeni duyguların ortaya çıkmasına neden olacak olaylar yaşanır. Nurettin ve Kadir, Esma ve Serap'ın iş birliğini fark etmiştir. Bu iş birliğini bozmak için kendi oyunlarını kurarlar. Ancak Serap ve ortağı Esma, Serkan'ın otelde müdür değil bulaşıkçı olduğunu öğrendikten sonra durmayı düşünmezler. Sinem, Serkan'ı otelde teknik müdür olarak terfi ettirir. Bu müjdeyi bizzat Serkan'a iletmek için giden Alize'yi Esma ve Serap'ın oyunu büyük bir hayal kırıklığı beklemektedir.

Kendi Düşen Ağlamaz 4. bölüm izle

Kendi Düşen Ağlamaz 4. bölüm izle

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ 4. BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın