Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu'nun 5 Kuruşluk Davasına Soylu'dan 1 Milyon Liralık Karşı Dava

Kılıçdaroğlu'nun 5 Kuruşluk Davasına Soylu'dan 1 Milyon Liralık Karşı Dava

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu kendisine 5 kuruşluk tazminat davası açan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na 1 milyon liralık dava açtı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu haftaki grup toplantısında, uyuşturucuyla ilgili açıklamaları üzerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yüklenmişti.

Soylu'nun uyuşturucu operasyonlarında haftada beş bin kişinin gözaltına alındığı açıklamasını hatırlatan Kılıçdaroğlu 'Şimdi soruyorum; bu uyuşturucu baronlarının onların maşalarının ülkemizde işi ne? Sokaklarımız bu kadar mı güvensiz? Gençlerimiz bu kadar mı tehlike altında? Sesiniz kesiliyor, itiraf ediyorsunuz. Bir insanın gram onuru olsa bir dakika durmaz istifa eder' ifadelerini kullanmıştı.

Soylu 'Onursuz olan, Kılıçdaroğlu’dur' diye yanıt vermiş, Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik de Soylu aleyhine 5 kuruşluk tazminat davası açtıklarını duyurmuştu.

Soylu'dan bir milyon TL'lik dava

Soylu'dan bir milyon TL'lik dava

Bu gelişme üzerine İçişleri Bakanı Soylu da CHP lideri Kılıçdaroğlu’na 1 milyon liralık dava açtı. 

Soylu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Tam bir FETÖROMAN Kılıçdaroğlu önce hakaret eder, sonra verdiğimiz cevaba hakaret davası açar. İşin garibi, FETÖ’cülük davası hâlâ devam eden avukatı c.ç. de müvekkili gibi hem hakaret eder hem de KK adına dava açar. Biz de KK’ya, hakaretleri için 1 milyon liralık dava açtık” dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
8
3
2
1
1
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
beybi shark

işte süslünün nasıl haysiyetsiz olduğunun alenen ispatıdır. Bu işler öyle olmaz, sana dava açılır, sen kazanırsan sonrasında 1 kuruşluk dava açarsın. Herif a... Devamını Gör

Deli Cavus

5 Kuruşa 1 milyon vay be

1.Harald

kendisine namussuz,şerefsiz haysiyetsiz felan dersek dava açabiliyor mu ? Çünkü hesap sormaz ise böyleyim demişti çünkü. hesap sormadığına göre ? kendisi hak... Devamını Gör