Görüş Bildir
Haberler
Kırmızı Oda 35. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Kırmızı Oda 35. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

TV 8 ekranlarında yayınlanan ve başrolünde Binnur Kaya’nın oynadığı reyting rekortmeni dizi Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanından uyarlanan dizide, Doktor Hanım (Binnur Kaya) hastalarının hayatlarına şahit oluyor ve onlara çözüm yolları bulmaya çalışıyor. Reytinglerde üst sıraları zorlayan Kırmızı Oda 35. bölüm fragmanı bekleniyordu. İşte Kırmızı Oda 35. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Kırmızı Oda 35. Bölüm Fragmanı

Kırmızı Oda Son Bölüm Yaşananlar

Kırmızı Oda Son Bölüm Yaşananlar

Doktor Hanım, eşi Zafer'le mutlu bir hayatı olduğunu ve kendisini el üstünde tuttuğunu söyleyen Nihal'in (Esra Ronabar) zamansız bayılmalarının nedenini çözmeye çalışır. Zafer ise (Yiğit Özşener) evliliğindeki sorunlarla ilgili zekice tespitleri ile Doktor Hanım'ı şaşırtır.

Recai (Gökhan Yıkılkan), eşine karşı kötü davranışlarına Nazlı'nın kendisine gösterdiği yoğun ilginin sebep olduğunu kabul eder. Doktor Hanım da Recai'nin geçmişine inerek hissettiği değersizlik duygusunun kaynağını çözmeye çalışır.

Sadi'nin (Erkan Petekkaya) Abdullah'ın çetesinin içindeki hikayesi devam ederken, çeteye yeni katılan Emre ile ilgili verdiği sır Doktor Hanım'ı etkiler. Sadi, yaşadıklarını anlatırken ufak çaplı bir kriz geçirir.

Diğer yanda Piraye ve Deniz, aldıkları önemli kararı kliniğe duyurur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın