Görüş Bildir
Haberler
Kırmızı Oda Final Bölümü Tek Parça İzle! Kırmızı Oda 61. Bölümde Neler Oldu?

Kırmızı Oda Final Bölümü Tek Parça İzle! Kırmızı Oda 61. Bölümde Neler Oldu?

Ömer ÖNDER
19.02.2022 - 12:49

TV8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda’nın izleyicileri tarafından heyecanla beklenen final bölümü dün akşam yayınlandı. Her Cuma yayınlandığı saatte sevenlerini ekrana kilitleyen dizi 18 Şubat 2022 Cuma akşamında 61. ve final bölümü olarak sevenleri ile buluştu. Final bölümünü kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler ise internette final bölümünü aramaya başladı. Peki Kırmızı Oda’nın 61. bölümünde neler yaşandı? Final bölümü yayınlandı mı? İşte detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

İlk bölümünden itibaren TV8 ekranlarında her Cuma izleyicileri karşısına çıkan sevilen dizi Kırmızı Oda final bölümü ile sona geldi. Her bölümünde izleyicilerine hayat dersleri veren dizi 61. bölümü ile final yaptı. Onur Güvenatam'ın yapımcılığını ve Deniz Gürlek & Melek Seven'in senaryosunu üstlendiği psikolojik drama türündeki dizi Kırmızı Oda'da beklenen son geldi. Gülseren Budayıcıoğlu'nun 2004 yılında yayınlanan Madalyonun İçi adlı kitabından uyarlanan dizi, 4 Eylül 2020 tarihinde TV8'de başladığı yayın hayatına ekrana gelen 61 bölümdeki finaliyle veda etti. Peki Kırmızı Oda son bölümde neler oldu?

Kırmızı Oda 61. Bölüm Final Bölümü

Kırmızı Oda 61. Bölüm Final Bölümü

Tuna, Ömer'in evlilik teklifi karşısında oldukça şaşırır. Teklifi kabul eden Tuna bu durumu Doktor Hanım'a nasıl açıklayacağının telaşı içine girer. Doktor Hanım'dan tekrar randevu alan Sadi, babası ile Seda'nın görüşmesinden dolayı gergin bir hafta geçirir. Doktor Hanım'a hem babasına duyduğu öfkeden hem de Cevher Abla ile geçen anılarından bahsetmeye devam eder. Tuna'nın evlilik telaşını fark eden Doktor Hanım ve Sadi, Tuna'ya yardımcı olmaya çalışır. Keklik'in de faydaları ile Tuna ve Ömer klinikte dünya evine girer.

KIRMIZI ODA 61. BÖLÜM (FİNAL) TEK PARÇA İZLE

Bu Haberler De İlginizi Çekeiblir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın