Görüş Bildir
Haberler
Köpeğinin Uyuma Pozisyonunu Seç, Nasıl Hissettiğini Söyleyelim!

Köpeğinin Uyuma Pozisyonunu Seç, Nasıl Hissettiğini Söyleyelim!

Köpeklerin hepsi farklı şekillerde uyuyor. Bunlardan hangisi senin köpeğinin seçip anlamını öğrenmek için haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Senin köpeğin nasıl uyuyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Patili dostların en çok uyuduğu pozisyonlardan biri yan yatma.

Kolları ve bacaklarını yana uzatarak uyunan bu pozisyon aslında vahşi doğada pek görülmez. Çünkü bu şekilde yattıklarında savunmasız hissederler. Eğer patili dostunuz evde böyle uyuyorsa o zaman çok mutlu olabilirsiniz, çünkü bu, size güvendiğini gösteriyor. Kendini rahat hisseden ve ortama güvenen patili dostlar böyle uyurlar. Patili dostunuz böyle uyuduğunda rahat ve huzurlu uyuduğundan emin olabilirsiniz.

Sırt üstü yatan patili dostlar kendilerini güvende hissederler.

Karın açık şekilde sırt üstü uyuyan patili dostlara mutlaka rastlamışsınızdır. Bu uyku şekli dışarıdan bakınca çok sevimli görünüyor ve aslında anlamı da çok güzel. Bu şekilde yatan patili dostlar oldukları ortamda güvende hissederler. Bu pozisyonda patili dostlar oldukça savunmasızdır ama yine de huzurlu şekilde uyur.

Patili dostların kendilerini güvende hissetmediklerinde tercih ettikleri uyku pozisyonu simit şeklinde yattıkları bu pozisyon.

Patili dostların kendilerini güvende hissetmediklerinde tercih ettikleri uyku pozisyonu simit şeklinde yattıkları bu pozisyon.

Tüm vücudunu bir simit gibi yuvarlak yaptıkları bu yatışta patili dostlar, bacaklarını vücutlarına yakın tutuyor. Patili dostunuz tam bir daire şeklini alarak uyuyorsa bu durumda biraz endişelenebilirsiniz. Bu pozisyonda uyuyan patili dostun kendini korumak istiyor demektir. Endişeli olan patili dostlarda görülen bu pozisyon tabii ki her zaman bu anlama gelmiyor. Bazen de sadece patili dostunuzun üşüdüğünü ve ısınmak istediğini gösterebilir.

Patili dostların en eğlenceli uyku pozisyonlarından biri superman pozisyonu.

Superman ne alaka diyebilirsiniz ama bu poz supermanin uçmasına benziyor. Ellerini öne ve ayaklarını geriye doğru uzattıkları bu pozisyonu özellikle yavru patili dostlar çok tercih ediyor. Bu yatışın anlamı ise patili dostunuzun yorgun olduğu. Ama buna rağmen her an uyanıp oynamaya da devam edebilir bir halde olduğunu da gösteriyor.

Oyuncaklarıyla uyuyan bir patili dost görürseniz şaşırmayın!

Aynı insanlar gibi bazı patili dostlar da sarılarak uyumayı çok seviyor. Bu pozisyonda uyuyan patili dostlar başka bir patili dosta ya da oyuncaklarına sarılabilir. Sevgi pıtırcığı bir patili dostunuz varsa bu şekilde uyuyor olabilir. Bu yatış pozisyonunda uyuyan patili dostlar çok sevecenlerdir.

Başı ve boynu yukarı tutarak uyuyan patili dostunuz rahat olduğu için bu pozisyonu seçiyor olabilir.

Bu uyku pozisyonunda patili dostunuz başını bir yükseltiye koyarak uyuyor. Yastığın kenarına yatan bir patili dostunuz varsa bu pozisyonda yatmayı seçtiğini gösterir. Ama bazen bu uyku pozisyonu patili dostların nefes almakta zorluk çektikleri için seçtikleri bir pozisyon olabiliyor. Bu yüzden başka belirtiler varsa böyle bir durumda veterinere başvurmak gerekebilir.

Göbeği üstüne yatan patili dostunuzun amacı serinlemek!

Göbeği üstüne yatan patili dostunuzun amacı serinlemek!

Eğer patili dostunuz özellikle yazın sürekli göbeğinin üstüne yatıyorsa anlayın ki serinlemek istiyor. Supermane benzeyen bu posizyonda aslında patili dostunuz 'çok sıcakladım, biraz kendini soğutmak istiyorum' demek istiyor. Yazın neredeyse bütün patili dostların böyle uyuduğuna şahit olmak mümkün.

Bazı patili dostlar battaniye altına girerek uyumayı çok severler.

Sizin patili dostunuz da battaniye altında ya da sizin eşyalarınızdan biriyle uyuyorsa bu, kendini rahatlatmak istediğini gösteriyor olabilir. Güven arayan patili dostların yaptığı davranışlardan biri olan bu pozisyonda patili dostunuz kendini sakinleştirmek istiyor. Bu pozisyonda uyuyan patili dostunuzun biraz sevilmeye de ihtiyacı olabilir.

Patili dostlarda çok sık gördüğümüz pozisyonlardan biri de aslan pozu.

Patili dostunuz başını patilerinin üstüne koyup uyuyorsa o zaman bu uykularının hafif olduğunu gösteriyor. Bu pozisyonda patili dostlar her an harekete hazırlar. Tabii bunu huzursuz uyuduklarının bir işareti olarak görmemek gerek. İyi uyuyorlar ama yine de her an sizi korumaya da hazırlar demek!

Patili dostlarıyla beraber uyuyanların en bildikleri pozisyonlardan biri sırt sırta uyumak.

imgur.com

Bu pozisyonda patili dostunuz sırtını size ya da başka bir patili dosta dayayabilir. Sarılma pozisyonuna benzeyen bu uyku pozisyonu patili dostunuzun sizi çok sevdiğini ve sizinle huzurlu uyuduğunu gösteriyor. Sevgisini göstermek isteyen patili dostların pozisyonu sırt sırta uyumada patili dostlar en güvende hissettikleriyle uyumayı tercih ederler.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
16
10
5
5
3
2
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın