Görüş Bildir
Haberler
TV
Kuruluş Osman 81. Bölüm Fragmanı: Kuruluş Osman Son Bölüm Tek Parça Full İzle…

Kuruluş Osman 81. Bölüm Fragmanı: Kuruluş Osman Son Bölüm Tek Parça Full İzle…

ATV’nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman dün akşam yeni bölümüyle ekranlardaydı. Kuruluş Osman son bölümde, Sürgün yolunda Julia ve askerleri tarafından saldırıya uğrayan Kayı hatunları, Selcan Hatun'un ağır yaralanması ile kahroldu. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Kuruluş Osman 80. bölüm tek parça olarak yayınlandı. İşte Kuruluş Osman 81. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm izleme ekranı…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Başrollerinde Burak Özçivit, Didem Balçın, Serhat Kılıç, Erkan Avcı gibi isimlerinde yer aldığı Kuruluş Osman, reytinglerde de en çok izlenen yapımlardan olmayı başarıyor. Dizinin sıkı takipçileri, Kuruluş Osman ile ilgili son bilgileri araştırıyor.

Kuruluş Osman 81. Bölüm Fragmanı

Kuruluş Osman Son Bölüm Yaşananlar

Kuruluş Osman Son Bölüm Yaşananlar

Sürgün yolunda Julia ve askerleri tarafından saldırıya uğrayan Kayı hatunları, Selcan Hatun'un ağır yaralanması ile kahrolur. Geyhatu'nun kurduğu tuzakla Sultan Mesud'un canına kast etmiş gibi görünen Osman Bey ise saraydan kaçmak için zekice bir plan yapmak zorundadır.

Vezir Alemşah'ın Harmankaya Kalesi'ni Tekfur Nikola'dan alarak Gündüz Bey'e vermesi ortalığı karıştırır. Gündüz Bey, bu yeni fetih sayesinde beylik iddiasını güçlendirmeye çalışırken, Osman Bey'in ölümle pençeleşen Selcan Ana'yı görmek isteyeceğini düşünen Vezir Alemşah hain bir tuzak kurar. Ancak Osman Bey, kurduğu strateji ile Vezir Alemşah'ı eline geçirip hesap sorar! Selcan Ana ölecek mi? Osman Bey, Vezir Alemşah'ı nasıl köşeye sıkıştıracak? Harmankaya Kalesi'nin Kayıların kontrolüne geçmesi bölgedeki dengeleri nasıl değiştirecek? Osman Bey, Selçuklu sarayından nasıl kaçacak? Osman Bey, Sultan Mesud'a düzenlenen suikastın ardındaki gerçekleri ortaya çıkarabilecek mi? Geyhatu'nun Anadolu'yu karıştıracak büyük planı ne?

Kuruluş Osman 80. Bölüm Tek Parça Full İzle

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın