Görüş Bildir
Haberler
LGBTİ+'ları Hedef Alan AK Partili Erol Kavuncu: 'Onursuzluklara Müsaade Edilmeyecek'

LGBTİ+'ları Hedef Alan AK Partili Erol Kavuncu: 'Onursuzluklara Müsaade Edilmeyecek'

Kübra Köklü
25.09.2022 - 20:38 Son Güncelleme: 25.09.2022 - 20:53

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, LGBTİ+ bireyleri hedef alarak, eşcinselliğin insan hakkı olmadığını dile getirdi. Kavuncu, 'Bu sapkınlığın 'temel insan hakkı' olduğu söylemi koca bir yalandır. Zira bir hak, hukuken tanınan hak ve hürriyetlerle oluşmaktadır ve sınırlanmaktadır' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

'Sapkınlık bütün inançlar tarafından lanetlenmiştir'

'Sapkınlık bütün inançlar tarafından lanetlenmiştir'

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, eşcinselliğin insan hakkı olmadığını savundu. “Tarih boyunca kadını ana olmaktan, erkeği baba olmaktan uzaklaştırmak fıtrata, yaradılışa aykırı bir sapkınlık olarak kabul edilmiş, bütün inançlar tarafından hem reddedilmiş hem de lanetlenmiştir' diyen AK Partili Kavuncu, ahlaki değerlerin hiçe sayılarak, toplumsal cinsiyet, cinsiyet eşitliği, özgürlük ve onur gibi ‘süslü kavramlarla’ sapkınlığın yayılmaya çalışıldığını ileri sürdü.

'Sapkınlık ve onursuzluklara müsaade edilmeyecek'

'Sapkınlık ve onursuzluklara müsaade edilmeyecek'

Kavuncu, “kadın ve erkeklerin kendi biyolojik kimliklerinden koparılmasının küresel emperyalist güçlerin ve bu güçlerin maşası terör örgütlerinin bir aldatmacası olduğunu” iddia etti.

“Aziz milletimizin her bir ferdi bilmedir ki ’eşcinsellik, sapkınlık’ ülkemizde ne yasalarda ne de milletimizin maşeri vicdanında iddia edildiği gibi hiçbir şekilde temel insan hakkı olarak tanımlanmıyor” şeklinde konuşan Kavuncu, sözlerine şöyle devam etti:

“Cinsel kimlik ve cinsel yönelim yasalarımızda birilerine bir ayrımcılık temeli olarak hiçbir şekilde kabul edilmemiş ve tanımlanmamıştır. Bu sapkınlığın ‘temel insan hakkı’ olduğu söylemi koca bir yalandır. Zira bir hak, hukuken tanınan hak ve hürriyetlerle oluşmaktadır ve sınırlanmaktadır. Bu nedenle her türlü hastalıklı davranışlardan ailemizi ve neslimizi korumak, kadim değerlerimizi ve milli kültürümüzü muhafaza etmek en başta devletimiz, ilgili kurum ve kuruluşlarımız olmak üzere her birimizin asli ve öncelikli görevimizdir. Güçlü devletimiz, asil ve necip milletimiz, kutsal aile kurumumuzu ve nesil güvenliğimizi tehdit eden her türlü sapkınlık ve onursuzlukların ülkemizde mayalanmak istenmesine, asla müsaade etmeyecektir, hiç kimsenin şüphesi olmasın.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
59
33
29
13
7
2
2
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

Ekonomik krizin konuşulmaması için nefret suçu işlemekten korku diktası oluşturmaktan yeni düşmanlar yaratmaktan yalandan iftiradan zerre çekinmiyorlar. Kiml... Devamını Gör

Ayşe Haseki

Bademlemeyi Cüppeli Ahmet savundu, anlattı, Osmanlı saraylarında bunun için erkek çocuklar özel olarak seçilir, ona göre bedeni hazırlanırmış. Literatüre bil... Devamını Gör