onedio
Görüş Bildir
article/comments
article/share
Haberler
Logo, SAP, ETA: İş Dünyasında Çalışanların ve Yöneticilerin En Çok Kullandığı 11 Program

etiket Logo, SAP, ETA: İş Dünyasında Çalışanların ve Yöneticilerin En Çok Kullandığı 11 Program

Selluka
31.05.2022 - 14:01

ünümüzde teknolojinin yaygınlaşması ile gelen iletişim ve iş planı uygulamaları yardımıyla bu ihtiyaçlar daha kolay şekilde karşılanıyor. Artık ekip liderleri, günlük çalışma planını bir uygulama üzerinden belirleyip bütün çalışanlar ile anlık olarak paylaşıyor, freelance ya da remote çalışanları online iletişim kanalları üzerinden toplantılara davet ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Skype

1. Skype

Dünyanın en köklü internet tabanlı iletişim yazılımları arasında yer alan Skype, bireysel olduğu kadar kurumsal amaçla da pek çok ticari kuruluş tarafından kullanılıyor. Tamamen ücretsiz bir yazılım olan Skype ile anlık grup yazışmalarının yanı sıra VoIP tabanlı ses aramaları ve yüz yüze görüntülü görüşmeler de gerçekleştiriliyor.

2. Google Hangouts

2. Google Hangouts

Google’ın geliştirdiği Hangouts uygulaması, kolay kullanılabilir yapısı ve bünyesinde barındırdığı kullanıcı dostu özellikleri ile dikkat çekiyor. 10 katılımcıya kadar grup görüşmesi imkânı sunan Google Hangouts ile ister yazışarak isterseniz de görüntülü görüşme oluşturarak iletişim kurabiliyorsunuz.

3. Microsoft Teams

3. Microsoft Teams

Microsoft Teams, henüz yeni sayılan bir uygulama olmasına rağmen başarılı bir ekip çalışması yönetim merkezi olarak görülüyor. 2 kişiden sınırsız katılımcıya kadar geniş bir toplantı alanı sunan uygulama, kurum dışında yer alan kişileri sadece bağlantı linki göndererek toplantıya dahil etmenize imkân tanıyor.

4. Slack

4. Slack

Ekip içi iletişim platformu olarak sık tercih edilen uygulamalar arasında yer alan Slack, bugün mobil kalmak isteyen çoğu kuruluş tarafından aktif olarak kullanılıyor. Slack ile bir konuşma odası oluşturulup bu konuşma odasına da çalışanlarınızın koordine olabileceği kanallar eklenebiliyor. Böylece her birimin yalnız kendi içerisinde konuşması sağlanırken özellikle büyük işletmelerde karmaşa yaşanmasının da önüne geçilmiş oluyor.

5. Zenkit

5. Zenkit

Proje bazlı bir iş yönetim platformu olan Zenkit, mevcut bir proje üzerinde çalışan takım üyelerinin daha derli toplu şekilde hareket etmeleri konusunda işletmeye yardımcı oluyor. Liste, tablo, kanban, takvim ve fikir haritası şeklinde toplam 5 farklı görünüm sunan platform, takım üyelerinin projeye dair veri girişi yapmasına ve bunu uygun şekilde listelemesine dayanıyor. Sonrasında bu verileri seçilen tasarıma ekleyen Zenkit, projede çalışan herkesin güncel verilere göre hareket etmesini sağlıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Trello

6. Trello

Çalışanların gerçekleştirdiği, mevcut olarak çalıştığı ve üzerine yüklenen işleri tek çatı altında görüntülemesini sağlayan Trello, en kapsamlı proje yönetim aracı olarak tanımlanıyor. Oldukça basit ve pratik bir kullanıcı arayüzüne sahip olan platform; panolar, listeler ve kartlar şeklinde 3 temel parçaya ayrılıyor.

7. Asana

7. Asana

Proje yönetim uygulaması olan Asana, kolay kullanımı ve pratik özellikleri sayesinde ekip yönetimi anlamında proje liderine büyük bir kolaylık sağlıyor. Web ve mobil uygulama üzerinden yönetilebilen platform, çalışan bazlı olarak görev verme ve verilen görev takibini gerçekleştirmeye dayanıyor.

8. Smartsheet

8. Smartsheet

Geleneksel proje yönetimi araçlarına alternatif olarak geliştirilen Smartsheet, e-tablo temelli bir iş yönetim platformu olarak dikkat çekiyor. Ofis personelinin ortak bir online çalışma alanında işlerini rahatlıkla yürütebildiği platform, proje ekibini tek çatı altında toplayarak daha düzenli ve verimli çalışmayı sağlıyor.

9. Evernote

9. Evernote

Ofis iletişimini kolaylaştıran son uygulama ise bir çapraz not alma platformu olan Evernote. Genellikle not tutulan ve arşivleme gerektiren projelerde kullanılan Evernote, akıllı telefon için tasarlanan uygulamasında belge tarama özelliği ile dikkat çekiyor.

10. SAP

10. SAP

SAP Business One, küçük ve orta ölçekli işletme sahiplerinin uçtan uca operasyonlarını düzenlemesine, anında ve kapsamlı bilgi elde etmesine ve karlı büyümeyi hızlandırmasına olanak tanıyan kapsamlı bir işletme yönetimi uygulamasıdır. SAP Business One, tek bir sistem üzerinden gerçek zamanlı bilgilere anında erişmenizi sağlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

11. ETA

11. ETA

ETA Türkiye'de muhasebe programları arasında başı tutan bir yazılım firmasıdır. Uzun adı Entegre Ticari Uygulama Programları olarak geçmektedir. Bir çok muhasebeci tarafından kullanılan ve oldukça memnun olunan bir programdır.

category/eglence BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Maher

baslikta logo var icerikte yok. aferin.

TİRYAKİ

muhasebe için; eta'yı kullanan kaldı mı ?? SAP çok pahalı olmasaydı firmaların hepsini bünyesine katardı... LOGO hali hazırda pahalı ama orta ölçekli firmala... Devamını Gör