Görüş Bildir
Haberler
Tahsin Küçük Kimdir, Kaç Yaşındadır? MasterChef Tahsin Küçük Mesleği Nedir?

Tahsin Küçük Kimdir, Kaç Yaşındadır? MasterChef Tahsin Küçük Mesleği Nedir?

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye gündeme damga vurmaya devam ediyor. Her bölümü ayrı bir heyecana sahne olan yarışmaya eğlenceli tavırlarıyla Tahsin Küçük adlı yarışmacı damga vurdu. Tahsin Küçük Masterchef'ın yeni sezonunda adından söz ettiren isimler arasında yer alıyor. Final turunda büyük mücadele veren Tahsin Küçük MasterChef Türkiye 2021 ana kadroda yarışmak için hak kazandı. Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın karşısına çıkan MasterChef Tahsin Küçük kimdir, kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Masterchef Tahsin Kimdir?

Masterchef Tahsin Kimdir?

23 yaşında ve aslen Trabzonlu olan Tahsin Küçük, doğup büyüdüğü Kocaeli’nde ikamet ediyor. Yemek yapmanın yanı sıra dans ile de ilgilenen Tahsin Küçük, 2019’da Okan Üniversitesi Gastronomi bölümünden mezun olmuştur.

13 yaşından beri yemek yaptığını ve bulaşıkçılık dahil mutfakta her işi yaptığını söyleyen Tahsin Küçük, yarışmayı kazanma yolunda iddialı olduğunu da sözlerine ekledi.

Tahsin Küçük, ilk turda yaptığı firik keşkeğinde konfit somon hazırlayarak üç evetle bir üst tura yükselmişti.

Düelloda ise Burak ve Mercan ile eşleşen Tahsin Küçük’ten, 35 dakika içinde asma yaprağına sarılı tekir balığı yapması istendi. Burada başarılı olan Tahsin Küçük, adını bir üst tura yazdıran yarışmacı oldu.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın