Görüş Bildir
Haberler
Masterchef Türkiye Elenen İsim Belli Oldu: Masterchef Fatma Kimdir, Mesleği Nedir?

Masterchef Türkiye Elenen İsim Belli Oldu: Masterchef Fatma Kimdir, Mesleği Nedir?

Ekranların en sevilen yarışma programlarından olan Masterchef’te dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Altı yarışmacının yer aldığı eleme potasından yarışmacılar, Aksaray’ın ünlü cevizi ve yaratıcılıklarını gösteren yemekler hazırladı. Birbirinden güzel tabakların hazırlandığı akşamda, bir isim Masterchef’e veda etti. Peki, 5 Eylül Masterchef’te neler yaşandı? Masterchef’te elenen kim oldu? İşte detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

TV 8 ekranlarında yayınlanan ve hem yarışmacıları hem de jüri üyeleriyle çok konuşulan Masterchef’te dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Yarışmanın sıkı takipçileri, ‘Masterchef kim elendi?’ sorusuna cevap arıyor. İşte 5 Eylül Masterchef 58. bölümde yaşananlar…

MASTERCHEF KİM ELENDİ?

MasterChef'te Hamza, Hasan, Dilara, Safanur, Emre ve Fatma arasında eleme heyecanı yaşandı. MasterChef eleme gecesinde Aksaray'ın meşhur cevizi ile yemekler yapılması istendi. MasterChef'te yarışmacılar ceviz ile yaptıkları yemekleri tamamladıktan sonra jürinin karşısına çıktı.

İlk turda Emre, Safanur ve Dilara yaptıkları yemeklerle elemek potasından kurtuldu.

Sonrasında ise Hasan, Fatma ve Hamza üçlü eleme potasında mücadele etti ve Hasan en iyi yemeği yaparak bu hafta elenmekten kurtuldu.

MASTERCHEF FATMA ELENDİ

Fatma ve Hamza arasında yaşanan eleme heyecanında yarışmaya veda eden isim belli oldu.

MasterChef Türkiye yarışmasına veda eden isim Fatma oldu.

MasterChef Fatma yarışmaya veda ederken ''Çok güzel bir yolda yürüdüm. Kısa sürdü ama mutlu oldum. Burada olduğum için çok mutluyum. Şef arkadaşlarımla tanıştığım için, şeflerle tanıştığım için çok mutluyum. Elenmiş olmaktan memnun değilim ama bazen olmaz. Sizde olanın tadını çıkarırsınız. Keşke pişmanlıktır burada hiç keşke demedim.'' cümlelerini kullandı.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın