Görüş Bildir
Haberler
Masumlar Apartmanı Naci Ölüyor mu? Naci'nin Hastalığı Ne? Naci Karakteri Diziden Çıktı mı?

Masumlar Apartmanı Naci Ölüyor mu? Naci'nin Hastalığı Ne? Naci Karakteri Diziden Çıktı mı?

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan gerçek bir hayat hikayesi olan Masumlar Apartmanı dizisinde Naci karakteri sevilen karakterler arasında yer alıyor. Bu akşam ekrana gelecek dizinin yeni bölümde Safiye, Naci'yle evliliğinin güçlü olması için bazı karar alır. Naci ise evlendikleri otelde yaşadığı atağın endişesi içindedir. Yeni bölümleri ilgiyle takip eden dizinin sevenleri Masumlar Apartmanı Naci ölüyor mu, Tansel Öngel diziden çıkacak mı sorularının cevaplarını merak ediyor. Peki Masumlar Apartmanı Naci ölüyor mu, hastalığı ne? Naci'yi canlandıran Tansel Öngel diziden çıktı mı? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Masumlar Apartmanı yeni bölüm bu akşam TRT1 ekranlarında saat 20.00'da  izleyiciyle buluşacak. Dizinin sevenleri Naci karakterinin ölüp ölmediği merak ediliyor. Tansel Öngel'in canlandırdığı Naci'nin ölüp ölmeyeceği gündemde. Peki Masumlar Apartmanı Naci ölüyor mu, hastalığı ne? Naci'yi canlandıran Tansel Öngel diziden çıktı mı?

Masumlar Apartmanı Naci Ölüyor Mu?

Masumlar Apartmanı Naci Ölüyor Mu?

Masumlar Apartmanı Naci'nin ölüp ölmediği henüz belli değil. Son bölümde Naci'nin otelde fenalaştığı görülürken detaylar bu akşam yeni bölümlerde belli olacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın