Görüş Bildir
Haberler
Mavi'nin Yeni Yüzü Serenay Sarıkaya

etiket Mavi'nin Yeni Yüzü Serenay Sarıkaya

Moda Çantası
28.04.2014 - 15:24 Son Güncelleme: 28.04.2014 - 16:29

Mavi'nin Yeni Yüzü Serenay Sarıkaya

Geçtiğimiz yıllarda yerli ve yabancı birçok ünlü isimle gerçekleştirdiği çekimlerle adından sıkça söz ettiren Mavi, 2014 yılında marka yüzü olarak Serenay Sarıkaya’yla anlaştı. ‘Çok mu çok harika görünüyoruz’ diyen ‘İlk buluşma’ konseptli reklam çekiminde,Sarıkaya’ya ünlü Brezilyalı model Francisco Lachowski eşlik ediyor. Ali Taran’ın yönettiği reklam filminin, stil editörü ise; Carlo Alberto Pregnolato.

Reklam filminin tanıtımı için,geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan, Mavi’nin CEO’su Cüneyt Yavuz, “Mavi yıllardır dünyada ve Türkiye’de tanınan, sevilen, kitleleri peşinden sürükleyen isimlerle bir araya geldi. Bugün ise ilk defa bir Türk kadını Mavi’nin yüzü oluyor. O da, güzelliği ve stiliyle kadınların moda ikonu haline gelen Serenay Sarıkaya. Bu kampanyada Serenay’ın etkisini de arkamıza alarak, Mavi kadın koleksiyonunun çeşitliliğine ve gücüne dikkat çekmek istiyoruz. Kısacası “Jean Mavi’dir, Moda da Mavi’dir. Mavi kadını şıktır, seksidir ve Mavi’de kendine çok yakışan sayısız alternatif bulur. İlk buluşmada Mavi giyen, ikinci buluşmayı garantiler” diyoruz. 17 yıldır jean pazarının lider markasıyız ve son kampanyalarımızla erkek pazarını alt üst ettik. Şimdi sıra Serenay ile kadın pazarına geldi. Çünkü Serenay ne giyerse o!” dedi.

Serenay Sarıkaya ise bu işbirliğiyle ilgili olarak, “Ben Mavi’yi çağırdım, Mavi de beni duydu! Keşke bir jean reklamı yapsam diye menajerimle konuştuktan iki gün sonra bu haberi aldım ve harika bir başlangıç yaptık. Ben 22 yaşındayım. Mavi de öyle. Bir anlamda birlikte büyüdük. Mavi her zaman giydiğim ve kendime yakın hissettiğim bir marka oldu. Sadece Türkiye değil global başarılarıyla da gurur duyduğum, “işte bu” dediğim bir marka ile bir araya gelmekten ve bu ailenin bir üyesi olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” sözlerini sarf etti.

Kaynak: http://www.modacantasi.com/mavinin-ye...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın