Görüş Bildir
Haberler
Mersin'de BİM Şubesi Mühürlendi

etiket Mersin'de BİM Şubesi Mühürlendi

Mersin Toroslar Belediyesi, BİM Marketlere ait bir şubeyi mühürleyerek faaliyetini durdurdu. Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz,''Haksız kazanç sağlayanlara asla fırsat verilmeyecektir” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

'Bir zincir marketi mühürleyerek faaliyetini durdurmuştur'

'Bir zincir marketi mühürleyerek faaliyetini durdurmuştur'

Birgün'den Abidin Yağmur'un haberine göre; Enflasyon ve hayat pahalılığı tartışmaları sırasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin hedefi haline gelen zincir marketlerden BİM’e yönelik MHP’li belediyelerin denetimleri sürüyor.

Toroslar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Ruhsat Denetim ekipleri, Yusuf Kılıç Mahallesi’nde bulunan BİM şubesini uygun şartları taşımadığı, eksik evrak beyan ettiği gerekçesiyle mühürleyerek faaliyetini durdurdu.

'Haksız kazanç sağlayanlara asla fırsat verilmeyecektir'

'Haksız kazanç sağlayanlara asla fırsat verilmeyecektir'

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, zabıta ekiplerinin fahiş fiyat ve haksız kazanç sağlayanlara karşı denetimlerini sürdürdüğünü söyledi.

Haksız rekabet ve usulsüz kazanç sağlamaya yönelik satış yapan işletmeler hakkında ilgili kanun ve yönetmeliğe istinaden yasal işlem uyguladıklarını belirten Başkan Yılmaz; “Zabıta ve ruhsat denetim ekiplerimiz, bu kapsamda uygun şartları taşımadığı gerekçesiyle Yusuf Kılıç Mahallemizdeki bir zincir marketi mühürleyerek faaliyetini durdurmuştur. Bu denetimleri, vatandaşlarımızın alışverişlerini sağlıklı ve güvenli bir ortamda yapmaları için gerçekleştirmekteyiz. Haksız kazanç sağlayanlara asla fırsat verilmeyecektir” dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
52
42
20
18
6
3
2
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Ulan garibanlar buradan alıyor bim büyük imkan millet için bu mu halka hizmet…

Bozkurt

Bildiğin Kuzey Kore işte. Sadece Kim'in küçük ortağı olmuş hali.

Uğur demirtaş

Bugün bu üç harfli marketleri hedef alan sayın cumhurbaşkanı birde TARIM ve KREDİ Matketlerine baksın aşırı pahalı ve diğerlerinden farkı yok .