Görüş Bildir
Haberler
Moda: Çeşit Çeşit Bel Çantası

etiket Moda: Çeşit Çeşit Bel Çantası

Aysun Aladağ
16.10.2018 - 18:35

Bir süredir varlığını dahi neredeyse unuttuğumuz bel çantaları geçtiğimiz sene yeniden vitrinlerde yerini aldı. Moda bu, ne olacağı belli olmuyor. Bir sene öncesine kadar görsek demode diyeceğimiz bir aksesuar bir anda herkesin kolunda!

Ancak kabul edelim gerçekten güzelmiş bu bel çantası denen olay. Taşıması kolay, pratik ve kola takılan çantalara göre çalınma riskine karşı daha güvenli. Üstelik o kadar çok çeşit var ki her tarza hitap ediyor.

Bu listede bel çantalarının çeşitlerini göreceğiz. Listenin sonuna gelince hemen bir tane edinmeye karar vereceğinize emin olabilirsiniz!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sporda can kurtarıcı

Son bir senede bel çantaları bu kadar popüler olmadan önce, beş-on yıldır genellikle spor yaparken kullanılan küçük bel çantalarını görüyorduk. Bunlar içine para, anahtar, telefon gibi elzem görülen eşyalarımızı koyabileceğimiz ve spor yaparken, yürüyüşte veya koşuda bize engel olmayacak modeller.

Tak çık

Günlük olarak rahatlıkla kullanılabilen bu modeller spor tarzda giyinmeyi sevenler için çok kullanışlı ve bir çok marka bu modelde bel çantası üretiyor.

Bahar esintisi

Bu tatlışlar baharı anımsatmıyor mu? Genç ruhlara hitap eden çiçekli bel çantaları çok moda!

İçi dışı bir

Kıyafetlerde, aksesuarlarda, modaya dair her parçada bir şeffaf alternatif çıkıyor karşımıza. Bel çantasında neden olmasın? Eğer çantanızın içinde ne olduğunun görünmesini umursamıyorsanız sizin için güzel bir seçenek olabilir.

Parıl parıl

Böyle bir parlasın, kendini belli etsin, havam olsun, şanım yürüsün derseniz parıltılı bel çantaları bulmanız da mümkün. İşte pullu, payetli, taşlı modeller!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Klasikten şaşmam, deriden caymam

Bel çantası deyince eskiden daha spor tarzda bir aksesuarmış gibi gelirdi fakat artık öyle güzel deri modeller var ki en klasik kıyafetinizle bile kullanabilirsiniz.

Sıcacık kadife

Havalar soğumaya başlamışken kadifenin yumuşacık dokusunda bel çantaları çok güzel olmaz mı? O zaman gelsin kışlık kadifeler!

Ne varsa eskilerde var

Bu modellerde 30-35 yıl öncesinin bel çantaları. Yeni modeller çok şık ama sanki bu eskilerin havası bir başka mı ne?

Bonus: Evlerden ırak

Bunca güzel, şık, cici modelden sonra size hayatı sorgulatacak bir model. Zevk meselesi tabi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın