Görüş Bildir
Haberler
Modanın Kurbanı Olmayın! Kullandığınız An Sizi 20 Yaş Daha Büyük Gösterecek Stil Hataları

Modanın Kurbanı Olmayın! Kullandığınız An Sizi 20 Yaş Daha Büyük Gösterecek Stil Hataları

nazlı kale
08.03.2023 - 08:09

Moda, günlük yaşamın hemen her yerinde karşımıza çıkarken stiliniz ise kendini büyük oranda giyim tarzınız aracılığı ile öne çıkarıyor. Modaya uyum sağlamak zordur. Bu nedenle moda diye her şeyi gözünüz kapalı almamaya dikkat etmelisiniz. Kıyafetlerinizi ve aksesuarlarınızı alırken modaya uymasından çok zamansız parçalar olmasına dikkat etmeniz gerekiyor. Bu konuda sık sık yapılan stil hatalarını ise sizler için derledik.

'Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.”

“Satıcılardan kaynaklanan sorunlardan, Onedio sorumlu değildir.”

“Fiyatlar değişiklik gösterebilir.”

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Modanın kurbanı değil, iyi bir uygulayıcısı olmak istiyorsanız bu alanda en sık yapılan hataları inceleyin.

Modanın kurbanı değil, iyi bir uygulayıcısı olmak istiyorsanız bu alanda en sık yapılan hataları inceleyin.

Modayı kurallar bütünü olarak ele alıyoruz ve hepimiz ister istemez bu kurallara uymaya çalışıyoruz. Trend parçalarla dolabımızı süslüyor, modaya uygun kombinler oluşturuyoruz. Bunun yanı sıra giydiğimiz kıyafetler ve taktığımız aksesuarlar yaşımızı etkiliyor. Daha yaşlı görünmek istemiyorsanız dolabınıza asla sokmamanız gereken birkaç ürün bulunuyor. Moda uzmanı, kadınları daha yaşlı gösteren bazı yaygın moda hatalarını ve yaşlanma karşıtı değişiklikleri paylaştı. Bu yanlışlardan uzak durun ve kalıcı bir stil yaratma yolunda emin adımlarla ilerleyin.

Asla kullanmamanız gereken o çanta modeli.

Asla kullanmamanız gereken o çanta modeli.

Çantalar kıyafetinizi tamamlayan şahane aksesuarlar olarak bilinir. Seçtiğiniz çanta sayesinde şıklığı yakalayabilir ya da kötü çanta seçiminiz sebebiyle çok rüküş görünebilirsiniz. Moda ve güzellik uzmanı Shea'ya göre, kadınların asla kullanmaması gereken bir çanta modeli vardır. Shea, dış cepleri olan el çantalarının eskidiğini ve çok iyi görünmediklerini söyledi. 'Pek çoğunuzun düzeni sevdiğini biliyorum ve rujunuz için bir yer, anahtarlarınız için bir yer olmasını istiyorsunuz. İtirazı anlıyorum ancak bu sizi yaklaşık yirmi yıl yaşlandıracak. Pek çok şık cüzdan modeli var. İhtiyacınız olan tek şey bir çanta düzenleyici.' sözleriyle düşüncelerini belirten Shea, dış cepli modeller için kırmızı alarm uyarısı veriyor.

Şık görünen çantalar her zaman kurtarıcınız olacak.

Şık görünen çantalar her zaman kurtarıcınız olacak.

Çantalar vazgeçilmez aksesuarlardır. İhtiyacınız olan her şeyi içerisine koyduğunuz çantaları satın alırken kullanışlı olmasına dikkat etmeniz gerekir. Shea, şık görünümlü bir el çantasına yatırım yapmayı ve içine bir el çantası düzenleyici yerleştirmeyi tavsiye etti. 'Bu şekilde, çantanın içerisinde düzen sağlarken dışarıdan 'cilalı' görünüyorsun. Şık görüneceksin, toplanmış görüneceksin ve çok daha genç görüneceksin' dedi.

Şık ve kullanışlı olan çanta modelini buraya bıraktım!

İmitasyon elmas takılardan olabildiğince uzak durun.

İmitasyon elmas takılardan olabildiğince uzak durun.

Tarzını yansıtmayı ve özgün olmayı sevenler için aksesuar seçimi en önemli konular arasında yer alır. Dikkat çekici ve şık olmak için kombinlerimizi takılarla tamamlıyoruz. Ne olursa olsun uzak durulması gereken iki stil takı vardır  'yapay elmaslar ve süslemeler.' Bu tip takılar sizi olduğunuzdan daha yaşlı gösterecektir.

Büyük çiçek baskılı kıyafetler sizi olduğunuzdan daha yaşlı gösteriyor.

Büyük çiçek baskılı kıyafetler sizi olduğunuzdan daha yaşlı gösteriyor.

Genç görünmenizde seçtiğiniz kıyafetlerin, aksesuarlarların ve renk seçimlerinin büyük bir etkisi var. Bu konuda yaptığınız seçimler farkında olmadan sizi olduğunuzdan daha yaşlı gösterebilir. Seçimlerinizden dolayı yaptığınız birtakım hatalar yaşınızı büyütüp tarzınızı da aşağı çekebilir. Çiçek desenli giysilere özellikle dikkat etmelisiniz. Büyük çiçek baskılarından kaçınmalı ve bunun yerine zarif olanları tercih etmelisiniz. Shea, 'Elbiselerde, pantolonlarda ve gömleklerde çok sayıda çiçek deseni görüyorsunuz, gerçekten her yerde. Çiçekler her zaman modadır ama bence büyük, hantal, cesur çiçekler sizi çok daha yaşlı gösteriyor.' diyor ve ekliyor. 'Neden olduğuna dair herhangi bir bilimsel kanıtım yok, ancak genel bir kural olarak, büyük desenlerin o kadar da zarif görünmediğini düşünüyorum.' Bunun yerine, Shea'nın kadınlara daha genç bir görünüm için gitmesini önerdiği şey daha küçük, daha incelikli ve 'daha zarif' desenlerdir.

''Ben çiçek deseninden vazgeçemiyorum'' diyorsanız, sizi olduğunuzdan daha zarif gösterecek bu elbiseye bir bakın derim.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
12
4
4
2
2
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın