Görüş Bildir
Haberler
Modern Rüya Tabirleri

Modern Rüya Tabirleri

Darwin
22.12.2014 - 16:40 Son Güncelleme: 22.12.2014 - 16:48

Modern Rüya Tabirleri

Astrolog, kozmolog, falcı, büyücü, medyum Pırıl bundan sonra rüyalarınızı yorumlayacak. Rüyalarınızı bize yollarsanız, usta medyum Pırıl rüyalarınızı sizin için yorumlayacaktır.

Facebooktan like almak Rüyada yakın bir arkadaşınızdan like almak, yapmaya başlayacağınız işin tamamlanacağına delalettir. Eğer sevmediğiniz birisinden like alırsanız çok beklediğiniz bir yerden güzel bir haber alacağınızı veya yeni bir makama yükseleceğinizi müjdeler.

iphone’un camının çatlaması Rüyada iphone camınızın çatlaması sıkıntılı bir dönemi atlatıp feraha ereceğinize delalettir. Eğer yeni model bir iPhone alırsanız bu çektiğiniz bazı sıkınıtların yeniden yaşanacağını, iphonunuza aplikasyon yüklediğinizi görmek ise ömrünüzün uzayacağına, küskünlerin barışacağına delalettir.

Oyunda aduket çekmek Rüyada Play Station oynarken görmek sağlık anlamında sıkıntı yaşayacağınızı delalettir. Özellikle aduket çekmek ise eğer kişi bekâr ise zengin iyi bir hanımla evleneceğine veya bir ev satın alacağına delalettir.

Bilgisayara ping atmak Rüyada bilgisayara ping atmak, olması istenen işinizin olacağı anlamına gelir.

Tablet bilgisayarın çalınması Rüyada tablet bilgisayarın çalınması yada bozulması iki şekilde yorumlanır. Birincisi; rüyayı gören kişi bayansa özel hayatında çok güzel bir gelişmeye ya da yeni bir ilişkiye adım atacağına delalet eder. Ayrıca rüyasında bilgisayara yeni sistem yüklediğini gören bayanın hem mesleki hayatında hemde aşk hayatında büyük başarılara imza atacağı anlamına gelir.

SİZDEN GELENLER

Muhittin Biber (56)-Serbest Fizikçi Selamın aleyküm. Hocam şimdi rüyamda yeni iPhone 6 çıkacakmış, ben de iphone almak için kuyruktayım. Kuyrukta böyle o kadar kalabalık ki ucu bucağı gözükmüyor neyse ben kuyrukta saatlerce beklememe rağmen tam sıra bana gelecekken birden dükkan kapanıyor ve bir türlü iphone 6 alamıyorum. O sırada uzun bir yoldan eve dönerken bir arkadaşımı görüyorum ve bana iPhone veriyor ama iphone telefonuna baktığım zaman işletim sisteminin android olduğunu görüyorum. Android sistemi silmeye çalışırken sürekli app hatası veriyor. Sizce bu ne anlama geliyor?

Medyum Pırıl Sevgili okurumuz, rüyada iPhone görmek geçmiş bir mutluluğu tekrardan yaşamaya, borçtan ve hapisten kurtulmaya delalettir. Bir sıkıntınızdan kurtulacaksınız. İphoneunuzun android işletim sistemi ile çalıştığını görmek ise piyasa yakınlarına borcu varsa borcunun başkaları tarafından ödeneceğine yorumlanır. iPhone unuzun aplikasyon hatası vermesi ise kişinin ömrünün uzayacağını, hastalıklarının iyileşeceğini, sıkıntıların yok olacağına delalettir.

Kaynak: http://www.kirpice.com
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın