Görüş Bildir
Haberler
Müge Anlı'da Son Dakika! Canlı Yayında Yapılan Tatbikat da Ortaya Çıkan Gerçekler Katilleri Deşifre Etti!

Müge Anlı'da Son Dakika! Canlı Yayında Yapılan Tatbikat da Ortaya Çıkan Gerçekler Katilleri Deşifre Etti!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında tarihi anlar yaşanıyor. Müge Anlı, Büyükşen çiftinin cinayetini çözmek için insanüstü mücadele veriyor. Canlı yayında olay anını anlatması istenen Büşra’nın çelişkili ifadelerini yaptırdığı tatbikatta ispatladı. Büşra'nın çelişkili ifadeleri ve olay anını anlatımı bütün dikkatleri üzerine çekti. Canlı yayında tatbikat sonrası gerçekler ortaya çıkmaya başladı. Peki, Necla ve Metin Büyükşen’in katili belli oldu mu? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Müge Anlı Büyükşen Cinayetini Aralıyor

Müge Anlı Büyükşen Cinayetini Aralıyor

1 Temmuz Müge Anlı ile Canlı Sert programında tarihi anlar yaşanıyor. Sütüdyoda canlandırılan Bizans elde Büşra’nın olay anını anlatması istendi. Büşra olay anını anlatırken yaptığı çelişkili anlatımlar ve ifadeleri ile dikkatleri üzerine çekti. Olayın yaşandığı anda odada annesi babası ve kendisinin yerde oturduğunu söyledi.  Katil eve girince ilk önce babasını vurmuştu annesi hiç tepki vermiyordu ancak büşra diğer odaya kaçtı. Annesinin ölüp ölmediğini bilmiyor babasının ölüp ölmediğini bilmiyordu ancak diğer odaya kaçtı. Sinekliği çıkartarak dışarıya çıkmaya çalışan büşra anlattığına göre katil arkasından gelerek onu yatağa fırlattı ve başına dipçikle vurdu. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı Büşra’nın çelişkili ifadelerini yaptığı tatbikatta ortaya çıkardı. Büşra’nın yatağa düşmesi ve dipçik vurulma yönü ile ilgili çelişkili bir durum ortaya çıktı. Çünkü Büşra’nın aldığı darbe sonucu yaralandığı yer ile yatağa düştü yön arasında fark vardı.

“Katilin solak olması lazım”

Büşra büyük senin anlattığı ifadeye göre katilin Solak olması gerekiyor bu durumda sol elinde sibop izleri rastlanan kişilerin katil şüphelisi olarak sorgulanması gerekiyor. Ancak adli tıp raporları ve olay yeri inceleme de katilin sağ eli ile cinayeti işlemiş olabileceği yönünde güçlü bulgular mevcut.

Katil İki Ya da Üç Kişi miydi?

Katil İki Ya da Üç Kişi miydi?

Canlı yayında yapılan canlandırma da katilin tek kişinin olması imkansız gibi görünüyor. Büşra olay anında dışarıya çıkmak yerine arkadaki odaya kaçması katilin iki ya da üç kişi olması ihtimalini güçlendiriyor. İlk ihtimale göre kapıda duran bir kişi anne ve babasını vuran bir kişi Büşra’yı da oradan alıp diğer odaya götüren başka bir kişinin daha olayda olduğu iddia edilmeye başlandı. Toplamda üç kişinin cinayette işlediği kuvvetlendi.

Büşra Büyükşen Katili Saklıyor mu?

Büşra Büyükşen Katili Saklıyor mu?

Program başından beri çelişkili ifadeler veren büşra Büyükşen bütün dikkatleri üzerine çekiyor. Özellikle cinayet sonrası abisi ve yengesi ile birlikte yaşaması görgü tanıklarının anlatımları bütün dikkatleri onun üzerine çekiyor. Büşra’nın tepkisizliği ve görgü tanıklarının ifadelerine göre Betül’le gizli gizli konuşmalar yapıyor bu konuşmaların bazılarında “bu bir aramızda sır, bu kesinlikle açıklamayacaksın” gibi konuşmaların yer aldığı iddia ediliyor.

Uğur Büyükşen Sessiz Kalıyor!

Uğur Büyükşen Sessiz Kalıyor!

İzleyicilerin dikkatini çeken diğer bir husus ise büyük kardeş Uğur Büyükşen’in sessiz tavırları. Betül’ün eşi olan uğur cinayetle ilgili bir şey anlatmaya kalksan canlı yayında Betül tarafından engelleniyor ve sözü kesiliyor. Daha önce kayınpederi ile mihri yüzünden tartışan Betül’ün sık sık eve gelerek mihrinin kayınpederinden istediği iddia ediliyor. Olarak kayıt edilen telefon görüşmesinde Betül ile kayınpederi metin Büyükşehir midir tartışması yapması dikkat çekiyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın