Görüş Bildir
Haberler
Murat Ağırel: 'İmamoğlu ile Konuştum, Fotoğraf Dün Akşama Ait'

Murat Ağırel: 'İmamoğlu ile Konuştum, Fotoğraf Dün Akşama Ait'

Gazeteci Murat Ağırel, hem İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hem de balıkçı restoranının sahibi ile görüştüğünü ve İmamoğlu'nun tartışma  yaratan fotoğrafının dün akşam çekildiğini doğrulattığını aktardı. Ağırel, 'Ekrem Bey saat 18’de oradaymış. Saat 19’da da AKOM’a gitmek için çıkmış' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

AKP'li isimler sosyal medyada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu bir fotoğraf üzerinden hedef aldı. İstanbul'da dün akşam kar esaretiyle mücadele edilirken, İmamoğlu'nun bir balıkçı restoranına gittiği iddia edildi. Fotoğrafın dün akşama ait olup olmadığı sosyal medyada yoğun tartışma konusu oldu.

Gazeteci Murat Ağırel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İmamoğlu'nun dün akşam gittiği iddia edilen balıkçı restoranının işletmecisi ile görüştüğünü aktardı. Olayı doğrulatan Ağırel, 'Ekrem Bey saat 18’de oradaymış. Saat 19’da da AKOM’a gitmek için çıkmış' dedi. Ağırel şunları aktardı: 

'Ekrem İmamoğlu’nun bir balıkçıda görüntüleri paylaşıldı. İşletme yetkililerinin fotoğrafı yalanladığı iddia edildi. İşletme sahibi ve Sayın İmamoğlu ile görüştüm. Olay doğru. Ekrem Bey saat 18’de oradaymış. Saat 19’da da AKOM’a gitmek için çıkmış.

İmamoğlu’nun lokantada bulunduğu bölüm işletme sahibinin kendi özel misafirlerini ağırladığı bir yer. Rezervasyon günler öncesinden yapılmış. Normalde kimse yok. Ancak ne olduysa o anda bazı kişiler orada bulunmuş ve fotoğraflar çekilip servis edilmiş. Kar yoğunlaşınca da kalkıp hemen AKOM’a geçmiş. Büyütülen olay aslında bu. İBB tüm birimleri ile Kar nedeniyle meydana gelen aksaklıkları gayet başarılı yönetmiştir. Önemli olan durum budur.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
39
18
10
10
4
3
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Şimdi iki husus var biri gitmişte ne olmuş binlerce çalışanı olan bir kurum da belediye başkanı eline kazma alıp kar mı bekleyecek? İkinci husus böyle zamanl... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Sen geçe boyunca çalış ama şu fotoğraf gündem olsun muhalefet daha akıllı olmalı

Bozkurt

İmamoğlu su falan da içiyor üstüne insan gibi uyuyormuş bilginize. Bunlar saraydakine ilah diye taptığı için yeme, içme, uyuma anormal geliyor.

Koray

Pardon da balıkçıda yemek yiyemez mi bu adam ? Hatta dilerseniz hiç yemek yemesin, su imesin, işemesin falan. Ulen nelerle uğraşıyorsunuz. Nasıl bir göt ağrı... Devamını Gör