Görüş Bildir
Haberler
“Nasıl Giyinmeliyim?” Diye Düşünürken Asla Yapmaman Gereken Hataları Söylüyoruz!

etiket “Nasıl Giyinmeliyim?” Diye Düşünürken Asla Yapmaman Gereken Hataları Söylüyoruz!

Hangi renkleri birleştirsem, hangi parçaları kullansam derken, farkında olmadan bazı hatalara düşebiliyoruz. Ancak, doğru kombinlerle stilinizi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz! Bu yazıda, giyinirken asla yapmamanız gereken hataları paylaşıyoruz. 

Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

Bu içerik marka işbirliği içeriyor.

Bu içerik 12.08.2024 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Çok Fazla Renk Kullanmak

Çok Fazla Renk Kullanmak

Bir kombinde çok fazla farklı renk kullanmak, göz yoran bir görüntüye sebep olabilir. Genellikle 2-3 ana renk belirleyip bunlar arasında uyum sağlamaya çalışmak daha şık bir görünüm oluşturur.

Desen Çatışmaları

Desen Çatışmaları

Farklı desenlerin bir arada kullanılması bazen riskli olabilir. Bir desen öne çıkarken diğer parçaların daha sade tutulması iyi bir denge sağlar. Eğer desenleri birleştirecekseniz, benzer renk paletlerinde ve tonlarda olmalarına dikkat edebilirsiniz.

Vücut Tipine Uygun Olmayan Kıyafetler

Vücut Tipine Uygun Olmayan Kıyafetler

Kıyafetlerin vücut tipine uygun olması çok önemli. Vücudunu en iyi şekilde tanıyarak hangi parçaların sizi en iyi gösterdiğini belirleyebilirsiniz. Örneğin, uzun boylular için geniş paça pantolonlar, kısa boylular içinse yüksek bel pantolonlar daha uygun olabilir.

Abartılı Aksesuar Kullanımı

Abartılı Aksesuar Kullanımı

Aksesuarlar kombinini tamamlamak için harika olabilir ama çok fazla kullanmak karmaşık bir görüntü yaratabilir. Birkaç şık aksesuar seçip, sade bir kombinle uyum içinde kullanmak daha etkili olabilir.

Uyumsuz Ayakkabı Seçimi

Uyumsuz Ayakkabı Seçimi

Kombin ne kadar şık olursa olsun, yanlış ayakkabı seçimi tüm görünümü olumsuz etkileyebilir. Kıyafetinin tarzına uygun, renk ve model olarak uyumlu bir ayakkabı seçmeye özen göstermelisiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Yanlış İç Çamaşırı Seçimi

Yanlış İç Çamaşırı Seçimi

İç çamaşırının kıyafetin altında iz bırakmaması ya da dışarıdan belli olmaması gerekir. Yanlış seçilen bir sütyen veya iç çamaşırı, kıyafetinin görünümünü bozabilir.

Doğru kombini oluşturmak için kullanabileceğiniz bazı ürünleri sizin için burada topladık.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın