Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Esnaf Ruhlusun?

etiket Ne Kadar Esnaf Ruhlusun?

Begüm
16.08.2024 - 17:01

Sen bize kendini ve iş alışkanlıklarını anlat, içinde ne kadar esnaf ruhu var söyleyelim. E hazırsan başlıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Harcamalarını nasıl yapıyorsun?

2. Peki pazarlık yapmayı seviyor musun?

3. Sen dinleyen taraf mısın anlatan taraf mı?

4. Rekabetçi bir ortamda çalışmayı sever misin?

5. Tanıdıklarına, arkadaşlarına borç verir misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Müşterilerle ideal ilişki nasıl olmalıdır?

7. Senin için bunlardan hangisi çok daha önemli?

8. Son olarak müşteri memnuniyeti senin için ne kadar önemli?

Sen kesinlikle bir esnafsın!

Sen bu dünyaya esnaflık için gelmişsin. Senin kanında esnaflık var, hiç sırıtmadan dünyanın en iyi esnafı da olabilirsin. Senin önüne bir işletme koysunlar ve izlesinler! Sen bir iş yapmasan bile alışverişteki tavrın, pazarlığın ve konuşmanla da o içindeki esnafı ortaya çıkartıyorsun. Hatta esnaflarla çok iyi anlaşmanın sebebi de bu yanın!

Hafif bir esnaflık var...

Sana ne tam esnaf diyebiliriz ne de esnaf değilsin diyebiliriz. Sen resmen ikisinin arasına sıkışmışsın. Bazı konularda içindeki esnaf tam olarak dışarıya çıksa bile yine de tam o esnaf ruhunu yakalayamıyorsun. Ama yine de alışveriş yaparken içindeki o minik esnaf ortaya çıkmaya çalışıyor biliyoruz!

Esnaflık kim sen kim...

Kabul edelim senin içinde esnaflığa dair herhangi bir parça hatta kırıntı bile yok. Zaten esnaflıkla ilgili de pek bir şey bilmiyorsun. Bu yüzden de alışverişte esnaflara karşı hiçbir şey yapamıyorsun. Pazarlık, indirim, nakit akışı gibi konular da sana oldukça uzak. Satış konusunda da baya farklı bir noktadasın ama yine de kendine has ve oldukça iyisin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
6
5
4
3
2
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Kabul edelim senin içinde esnaflığa dair herhangi bir parça hatta kırıntı bile yok. Zaten esnaflıkla ilgili de pek bir şey bilmiyorsun. Bu yüzden de alışveri... Devamını Gör

Hilal Kilci

Esnaflık kim sen kim... Kabul edelim senin içinde esnaflığa dair herhangi bir parça hatta kırıntı bile yok. Zaten esnaflıkla ilgili de pek bir şey bilmiyorsu... Devamını Gör