Görüş Bildir
Haberler
Nil Karaibrahimgil Annelik Sürecine İlişkin Konuştu: ''Kendimi Gerçekleştirdikten Sonra Anne Oldum''

Nil Karaibrahimgil Annelik Sürecine İlişkin Konuştu: ''Kendimi Gerçekleştirdikten Sonra Anne Oldum''

Türkiye'nin en renkli sanatçılarından biri olan Nil Karaibrahimgil, geçtiğimiz gün 'Laylu ve Ben' adlı podcast programına konuk oldu. Ünlü şarkıcı Sertab Erener'in reklamcı kardeşi Serdar Erener ile 2010 yılından beri evli olan Nil Karaibrahimgil,  2014'te dünyaya gelen oğulları Aziz Arif'le annelik duygusunu tatmış oldu. Konuk olduğu programda evliliği ve anneliği hakkında konuştu. 'XL' ve 'Kek' gibi şarkılarla adını duyuran Karaibrahimgil, ''Kendimi gerçekleştirdikten sonra anne oldum'' ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Nil Karaibrahimgil, Evrim Sümer’in hazırladığı “Laylu ve Ben” adlı podcast programının konuğu oldu. Oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan Nil Karaibrahimgil, 21 Ocak 2010 tarihinde Serdar Erener ile Mısır'da Nil Nehri kıyısında nikah masasına oturdu. 2014 yılının Mayıs ayında çiftin Aziz Arif isimli bir erkek çocukları oldu. Her zaman enerjik ve eğlenceli halleriyle kendini herkese sevdirmeye başaran başarılı şarkıcı programda oğlu ve aile hayatıyla ilgili konuştu.

''Kendimi Gerçekleştirdikten Sonra Anne Oldum''

''Kendimi Gerçekleştirdikten Sonra Anne Oldum''

En doğru zamanda anne olduğunu anlatan güzel şarkıcı, “Kendimi şarkıya, müziğe fazla kaptırıp onu doya doya yaşamak istedim. Aslında böyle olduğu için memnunum. Bir doygunluğa ulaştıktan sonra anne olmanın da ayrı bir güzelliği var. Kendini gerçekleştirip, kendinin çiçek açma dönemini tamamladığını hissetmek başka bir yolculuk. Ondan sonra annelik de ayrı bir tat. Kendimi gerçekleştirmiş olarak anne olmak bence benim için daha iyi oldu” ifadelerini kullandı.

''Serdar tecrübe olarak benden ilerdeydi.''

''Serdar tecrübe olarak benden ilerdeydi.''

Nil Karaibrahimgil, mutlu bir evlilik sürdürdüğü eşi Serdar Erener ile oğulları Aziz Arif’e farklı yaklaşabildiklerini söyledi. Karaibrahimgil, “Serdar zaten iki çok tatlı çocuğun babasıydı biz evlendiğimizde. Dolayısıyla tecrübe olarak benden ilerdeydi. Ben de meraklı bir anne olarak okumadığım kitap kalmamıştır.'' dedi.

''Herkes Aziz Arif’e kendi yaklaşımıyla yaklaşsın.''

''Herkes Aziz Arif’e kendi yaklaşımıyla yaklaşsın.''

Karaibrahimgil, konuşmasının devamında, ''Ben kendimi ve anneliğimi sürekli revize ediyorum ama Serdar’ı revize edemeyeceğimi anladım. Serdar çok köklü birisi. En sonunda şunda anlaştık, herkes Aziz Arif’e kendi yaklaşımıyla yaklaşsın. Bu bence Aziz Arif için bir zenginlik oluyor” diye konuştu.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
s p ş

kendini gerçekleştirmek ne demek allahasen