Görüş Bildir

Şile Yolunda okul servisiyle ilerleyen sürücü trafikte art arda makas attı. Trafik magandasının adeta faciaya davetiye çıkardığı anlar cep telefonu kamerasınca kaydedildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Öğrenci olup olmadığı bilinmiyor.

Öğrenci olup olmadığı bilinmiyor.

Olay Şile Yolu Çekmeköy mevkiinde 28 Şubat Perşembe günü gerçekleşti. Okul servisi aracıyla yolda hızla ilerleyen sürücü yoldaki diğer araçlara aldırış etmeden art arda makas attı. Trafik magandası bu sorumsuz davranışıyla hem kendi hem de yoldaki diğer sürücülerin canını tehlikeye atarken servisin içerisinde öğrenci olup olmadığı bilinmiyor. Sorumsuz sürücünün adeta faciaya davetiye çıkardığı anlar yolda aracıyla ilerleyen bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasınca kaydedildi.

İşte o görüntüler:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
59
10
9
6
4
3
2
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Umut

bunun gibi şerefsizler trafikte hep var ki zaten. iki makas atınca kendini bir bok sanan, emniyet şeridinden gidip iki araba geçince ödül alacağını sanan, tr... Devamını Gör

Umut

trafik cezalarını sabit bir fiyat yapmayacaksın, aracın kasko değeri üzerinden trafik cezası vereceksin. Bak bakalım o zaman kolay kolay bu artistlikleri yap... Devamını Gör

Trafik cezaları en az 10.000 en fazla ise 100.000 lira olmalıdır.

Şerefsiz başka servise yetişecektir, ahlak yok, eğitim yok, şeref haysiyet yok, sorsan din iman vatan sevgisi tavan, bir gecenin hatasını çekiyor vatan.