Görüş Bildir
Haberler
Okuyunca İçinizi Ateş Basmış Gibi Hissedeceğiniz 10 Erotik Roman

etiket Okuyunca İçinizi Ateş Basmış Gibi Hissedeceğiniz 10 Erotik Roman

İrem Coşkun
03.10.2024 - 23:46

Eğer erotik romanlar ilginizi çekiyorsa o halde bu listedeki önerilerimize de bir göz atın! 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Grinin Elli Tonu - E.L. James

1. Grinin Elli Tonu - E.L. James

Filmi de büyük ses getiren bu kitabı mutlaka duymuşsunuzdur. Ama duymadıysanız konusunu şöyle özetleyelim; Anastasia Steele adında genç bir kadınla, gizemli ve zengin işadamı Christian Grey arasındaki çarpıcı ilişki heyecanlı bir şekilde anlatılıyor. Fantezi unsurlarıyla dolu olan bu roman, geniş bir okuyucu kitlesine ulaşmış ve filmi de beğeni toplamıştır.

2. Yabancı - Diana Gabaldon

2. Yabancı - Diana Gabaldon

Bu roman; zamanda yolculuğu, tarihi ve tutkulu bir aşkı bir araya getiriyor. İskoçya'nın 18. yüzyıl atmosferinde geçen hikaye, Claire Randall adındaki bir hemşirenin 20. yüzyıldan 18. yüzyıla geçiş yapmasıyla başlıyor ve orada Jamie Fraser adındaki bir İskoç savaşçısıyla tutkulu bir ilişki şekilleniyor.

3. Seni Hissediyorum - Irene Cao

3. Seni Hissediyorum - Irene Cao

Elena, onu tutkunun ve aşkın karanlık yüzüyle tanıştırarak bambaşka bir kadına dönüştüren Leonardo tarafından terk edilmiş bir kadındır. Yaşadıklarını unutmak ve yeniden hayata dönebilmek için kendine bambaşka bir yol çizer ve yaşamında büyük değişiklikler yapar.

4. Venüs Üçgeni - Anaïs Nin

4. Venüs Üçgeni - Anaïs Nin

Anaïs Nin'in önde gelen erotik eserlerinden biri olan bu kitap, 1940'ların Paris'inde geçen çeşitli erotik hikayeleri içeriyor. Nin'in sofistike üslubu ve cesur betimlemeleriyle dikkat çeken bu kitabı elinizden düşüremeyeceksiniz!

5. O'nun Hikayesi - Pauline Réage

5. O'nun Hikayesi - Pauline Réage

Bu roman, bir kadının cinsel keşiflerini ve sahip olduğu cinsel kölelik ilişkisini anlatıyor. İsmi bilinmeyen bir kadın, bir aristokrat tarafından cinsel bir obje olarak kullanılmaya başlar ve olaylar aksiyonlu bir hal alır...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Sana Soyundum - Sylvia Day

6. Sana Soyundum - Sylvia Day

Gideon Cross adında yakışıklı ve başarılı bir işadamı ile Eva Tramell adındaki genç bir kadın arasındaki yoğun ve tutkulu ilişkiyi konu alan bu kitap, İkinci Dünya Savaşı sonrası New York'unda geçiyor. Çarpıcı cinsel çekim ve karmaşık ilişkilerle dolu olan bu roman sizi kesinlikle heyecanlandıracak!

7. Tatlı Bela - Jamie McGuire

7. Tatlı Bela - Jamie McGuire

Bu roman, birbirlerine karşı çekim yaşayan ancak birbirlerine zarar verme potansiyeli olan iki karakterin tutkulu ilişkisini anlatıyor. Abby Abernathy ve Travis Maddox arasındaki çalkantılı ilişki, okuyucuları derin duygusal bir yolculuğa çıkarıyor!

8. Gabriel'in Cehennemi - Sylvain Reynard

8. Gabriel'in Cehennemi - Sylvain Reynard

Bu roman, gizemli ve karizmatik bir profesör olan Gabriel Emerson ile öğrencisi Julia Mitchell arasındaki tutkulu ilişkiyi konu alıyor. Dante'nin 'İlahi Komedya'sına göndermeler yaparak, hikaye romantizm ve erotizmi ustalıkla harmanlayarak okuyucuları sürükleyici bir yolculuğa çıkarıyor!

9. Uyuyan Güzel Üçlemesi - Anne Rice

9. Uyuyan Güzel Üçlemesi - Anne Rice

Anne Rice'ın bu üçlemesi, klasik peri masalı 'Uyuyan Güzel'i yeniden anlatırken, cinsellik ve fantezi unsurlarını da içeriyor. Klasik hikayeyi heyecanlı ve cinsellik dolu bir anlatımla öne çıkaran bu üçlemeyi okumaktan keyif alacaksınız!

10. Ahlaksız Teklif - Nicole Jordan

10. Ahlaksız Teklif - Nicole Jordan

Lord Sinclair, yalnızca kendi zevklerinin peşinden giden ve Londra'nın en çapkın isimlerinden biridir. Ta ki kız kardeşi Olivia, bir erkekle yaşadığı yasak buluşma sonucu sakatlanana kadar. Bu olan sonucu itibarı zedelenen Lord, intikam almak için ahlaksız bir teklifte bulunacaktır. Bu cinsellik solu sürükleyici romanı bir çırpıda bitireceksiniz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın