Görüş Bildir
Haberler
Pitbull Dehşeti ve Köpeğini Kurtarmaya Çalışan Kadının Korku Dolu Anları Kamerada

Pitbull Dehşeti ve Köpeğini Kurtarmaya Çalışan Kadının Korku Dolu Anları Kamerada

İstanbul'da bir kadının parka götürdüğü Chihuahua (Çivava) cinsi küçük köpeği, tasmasız ve ağızlıksız dolaştırılan biri pitbull cinsi, iki köpeğin saldırısına uğradı. Kadın, saldırıya uğrayan köpeğini güçlükle kurtarırken saldırgan köpekleri gezdiren genç olayın ardından kayıplara karıştı. Şikayet üzerine yakalanarak gözaltına alınan gence 14 bin 982 TL ceza kesildi, pitbull cinsi köpeğe ise el konuldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Olay, geçtiğimiz Pazartesi günü saat 11.00 sıralarında Kağıthane Çeliktepe Mahallesi’nde meydana geldi. 

Emine T. adlı kadının parka götürmek istediği “papi” ismindeki köpeği, sokakta tasmasız ve ağızlıksız gezdirilen biri pitbull cinsi iki köpeğin saldırısına uğradı.

O anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. 📹

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
25
12
3
2
2
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
rcpbyrm

saldırmaya meyilli bir köpeğin var , sen bunu niye ağızlık olmadan sokağa çıkarıyorsun arkadaş !!! bu cinsin sahipleri hep mi mal olur ?

Ö.Ş.Ş.

evet :)

Pasif Kullanıcı

Bu vahşi köpek türünü aklamaya çalışan beyin fukaraları gelmeden şunu ifade edeyim: Evrim Ağacı sayfasında okumuştum. İnsan eylemi sonucu oluşturulan melez t... Devamını Gör

mrtazy

Susun deli konuşacak. Buyur konuş deli

doloreshaze

Ben hayvansever bir insanım , ama kimse kusura bakmasın ben köpeğimin tasmasını takıp sakin sakin gezdirirken 2 koca köpek saldırıp boğazına yapışsa köpeğim... Devamını Gör