Görüş Bildir
Haberler
Planladığın Düğüne Göre Aşktan Beklentini Söylüyoruz!

etiket Planladığın Düğüne Göre Aşktan Beklentini Söylüyoruz!

miray soysal
22.09.2024 - 22:01

Herkesin aşk anlayışı ve beklentileri farklıdır. Sen aşktan ne bekliyorsun? Bu test, düğün planına göre senin aşktan ne beklediğini ortaya koyacak.

Haydi teste👇

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Cinsiyetini öğrenelim!

2. Nerede evlilik teklifi almak isterdin?

3. Bu gelin çiçeklerinden birini seç!

4. Bu gelin arabalarından hangisi sana daha çok hitap ediyor?

5. Sıra geldi düğün mekanı seçmeye. Bu mekanlardan hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Bir düğün pastası seç.

7. Şimdi de bir gelinlik seç bakalım!

8. Son olarak, balayında nereye gitmek istersin?

Güven!

Hayalini kurduğun düğündeki sadelik ve zarif detaylarla, aşkınızın özünü çok güzel yansıttın. Bu sebeple çok emin bir şekilde, aşktan beklediğin en değerli şeyin güven olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü güven, ilişkilerin temel taşıdır senin için. Bu duygu, birbirinize olan bağınızı güçlendirir ve her zorluğun üstesinden gelmenizi sağlar. Dolayısıyla, partnerinden en çok güven duygusunu sana hissettirmesini bekliyorsun, çünkü onunla her şey mümkün oluyor.

Eğlence!

Senin için aşk, eğlence ve anlayışa dayalıdır. Aşkın temelinde eğlence ve anlayışın yer alması önemlidir. Çünkü  en mutlu çiftler, birlikte eğlenen ve her zaman derin konuşabilecek çiftlerdir. İlişkide birlikte keyifli zaman geçirmek ve derin sohbetler yapabilmek, bağınızın güçlenmesini sağlar. Bu tarz bir ilişki, hem birlikte eğlenmeyi hem de birbirimizi daha iyi anlamayı içerir. Bu da ilişkinizin sağlam bir zemin üzerine oturmasını ve her iki tarafın da uzun yıllar mutlu olmasını sağlar.

Tutku!

Verdiğin cevaplara göre, senin için tutku aşkta önceliklidir! Tutku, ilişkide heyecan verici anlar yaşamanın yanı sıra, birbirinize olan çekiminizi canlı tutar. Çünkü tutkulu bir ilişkide, her an birbirinizi keşfetmek ve birlikte büyümek mümkündür. Bu duygu aşkınızın her zaman ilk günkü gibi kalmasını sağlar.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
shizuka_

Senin için aşk, eğlence ve anlayışa dayalıdır. Aşkın temelinde eğlence ve anlayışın yer alması önemlidir. Çünkü en mutlu çiftler, birlikte eğlenen ve her za... Devamını Gör

Emre Yağlı

Senin için aşk, eğlence ve anlayışa dayalıdır. Aşkın temelinde eğlence ve anlayışın yer alması önemlidir. Çünkü en mutlu çiftler, birlikte eğlenen ve her za... Devamını Gör

cansu ersan

Eğlence