Görüş Bildir
Haberler
Ramazan Davulcusunu Sırtından Vurdular: 'Felç Kalma Riski Var'

Ramazan Davulcusunu Sırtından Vurdular: 'Felç Kalma Riski Var'

İstanbul'da bir ramazan davulcusu sahur vakti sırtından vuruldu, kanlar içinde kaldırıma yığılan adam iddiaya göre 7 saat hastanede tedavi edilmek için bekledi. Davulcu 'gürültü' nedeniyle mi vuruldu, yoksa planlı bir saldırı mıydı araştırılıyor.

.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

İstanbul'da ramazan davulcusu Mert Uygun, vatandaşları sahura kaldırmak için davul çalarken bir anda nereden geldiği belli olmayan kurşunların hedefi oldu. 

Show Haber'in aktardığı habere göre, genç davulcu iddiaya göre hastanede müdahale için müdahale edilmesi için saatlerce bekletildi.

"Kimseyle husumeti yoktu" 🎥

Omzundan ve belinden vurulan Mert Uygun'un ağabeyi 'Kardeşimin yanına gittim, kaldırımda oturuyordu. 'Ne oldu?' dedim. 'Vuruldum' dedi. Şu an felç kalma riski var. Kurşun omurgasına isabet etmiş' ifadelerini kullandı. 

Davulcunun kimseyle alıp veremediğinin olmadığı belirtildi. Polis olayın failini bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
10
8
6
6
6
3
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yellow rock

doktooorrr bekliyor aabii... neden acaba? belki müdahale etmesi gereken beyin cerrahisi branşından sadece tek bir hekim kalmıştır hastanede, o da ameliyattad... Devamını Gör

Dolbicizumab

Bu nasıl bir metin yazarlığı ya bu ne basiretsizlik! Bakın habercilik demiyorum zaten magazinden bozma blog gibi bişey. Sokakta kör kurşunla vurulmakta sıkın... Devamını Gör

yellow rock

sıkıntının büyüğü show haberde