Görüş Bildir
Haberler
Cem Yılmaz'ın Sevgilisi Rüya Demirbulut Kimdir? Rüya Demirbulut Nereli, Kaç Yaşında?

Cem Yılmaz'ın Sevgilisi Rüya Demirbulut Kimdir? Rüya Demirbulut Nereli, Kaç Yaşında?

Ömer ÖNDER
18.03.2022 - 16:17

Geçtiğimiz günlerde yeni sevgilisi ile kameralera yakalanan Cem Yılmaz magazinin gündeminde. Yeni dizisi 'Erşan Kuneri' de rol alan Rüya Demirbulut ile sevgili olan Cem Yılmaz Etiler'de baş başa yemek yedikten sonra çıkşta görüntülendi. Peki Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisi Rüya Demirbulut kimdir? Rüya Demirbulut kaç yaşında?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Cem Yılmaz'ın yeni dizisi 'Erşan Kuneri' de rol alan oyuncu Rüya Demirbulut ile Cem Yılmaz'ın geçtiğimiz günlerde beraber görüntülenmesi sonrasında Rüya Demirbulut magazin severlerin gündemine geldi. Cem Yılmaz ile sette başlayan arkadaşlık sonrasında aralarındaki arkadaşlığın aşka dönüştüğü iddia edildi. Peki Rüya Demirbulut kimdir?

Rüya Demirbulut Kimdir?

Rüya Demirbulut Kimdir?

Tam adı Rüya Helin Demirbulut olan güzel oyuncu 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 2019 yılında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Tek Yürek isimli dizide yer alan güzel oyuncu, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. 1.68 cm boyunda olan oyuncunun kilosu ise 54'tür. 2015 yılında Cem Yılmaz'ın yakın arkadaşı Ozan Güven’le beraber “Taxim” oyununda da rol almaktadır.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın