Görüş Bildir
Haberler
Sana Neden Nazar Değiyor?

Sana Neden Nazar Değiyor?

Begüm
07.08.2023 - 16:48

Ele tere fiş kem gözlere şiş! Gel bakalım üzerinde hissettiğin bu nazar enerjisinin sebebi neymiş?

Hazırsan, başlayabilirsin!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaş aralığını da seçer misin?

3. Arkadaşlarınla bir araya geldiğinizde en çok konuştuğunuz konu nedir?

3. Arkadaşlarınla bir araya geldiğinizde en çok konuştuğunuz konu nedir?

4. Sence sır tutmakta ne kadar iyisin?

5. Biraz da özel hayatını konuşalım. Sevgilinle ilişkinizin dışarıdan görünümü nasıl sence?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Bize dürüst ol lütfen. Özgüvenli biri misin?

7. Diyelim ki şık olman gereken bir akşam yemeğine davetlisin, hangi kombini seçersin?

8. Şu sıralar sevgilinle aranızda en saçma şeyden bile bir tartışma çıktığını hissediyor musun?

8. Şu sıralar sevgilinle aranızda en saçma şeyden bile bir tartışma çıktığını hissediyor musun?

9. Geldik son sorumuza. Sosyal medyanı aktif kullanır mısın?

Sen; auran, hayat enerjin; duruşun, bakışın her şeyinle herkesin dilindesin canım öncelikle onu söyleyelim. Hani derler ya Allah boş vaktinde yaratmış, işte bu söz senin için söylenmiş gibi. Bu da yetmezmiş gibi bir de sağlam özgüven serpiştirmiş üzerine. Haliyle daha hiç oturmadığın masalarda bile senin adın geçer olmuş. Herkesin derdi kendinedir, seninki de bu güzellik/ yakışıklılık olmuş. Tüm kem gözlerin odağı yapmış seni. Mavi boncuğunu üzerinden eksik etme sakın, bu harika esere bir zarar gelsin istemeyiz :)

Sana değil de bu nazar 'size' değiyormuş meğer. Sosyal medyanın azizliği belki, belki de dost sandıkların aslında kem gözün ta kendisi. Ona tam karar veremedik ama şu konuda hemfikiriz; nazar senin ilişkilerine değiyor. Anlamsız kaoslar, ayrılıklar ve belki de daha öncesinde aldatılmalar. Hepsi teker teker seni bulmuş. Çünkü sen ilişki içerisindeyken o kadar uyumlu ve o kadar ideal bir sevgiliye dönüşüyorsun ki çoğu kişi ya sevgilinin yerinde olmak istiyor ya da senin gibi harika bir sevgili profiline dönüşmek. Bu da ister istemez nazar enerjisini sana doğru çekiyor. O yüzden canım, sosyal medyanda yaptığın büyük aşk pozlarına bir süre ara vermen en iyisi :)

Bu nasıl bir enerji bu nasıl bir parıldama, gözümüz kamaşıyor gerçekten. Ama bizim gözlerimizi bile uzaktan kamaştıran sen, çevrende nasıl bir etki bırakıyorsundur tahmin bile edemiyorum. Kendini iyi de hissetsen kötü de bu direkt yüzüne yansıyor, çok fazla saklayamıyorsun hislerini. Biri sorduğunda da herkesi kendin gibi temiz kalpli sanıp dökülüveriyorsun. Ama cık cık, olmaz böyle. Hayatınla ilgili paylaştığın her detay, anlattığın kişiyi senin enerji alanına sokar ve o kişinin düşüncelerinden etkilenmene sebep olur. Kimin gerçekten iyiyi kimin de kötüyü düşündüğünü en yakınımız da olsa bilemeyiz. Mavi boncuğunu üzerinden eksik etme ve lütfen hayatının sana özel kalması gereken detaylarını herkese açma :)

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
16
14
6
2
2
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pusat yilmaz

nazar boncuğu korumaz Allah korur

Elif Hilal Yalçın

Nas felak amin hayde başka kapıyaa

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

ÇOK GÜZEL/ YAKIŞIKLI OLDUĞUN İÇİN! Sen; auran, hayat enerjin; duruşun, bakışın her şeyinle herkesin dilindesin canım öncelikle onu söyleyelim. Hani derler ya... Devamını Gör