Görüş Bildir
Haberler
Sapanca Gölü Kenarında Konaklayabileceğiniz Otel ve Bungalov Ev Önerileri

Sapanca Gölü Kenarında Konaklayabileceğiniz Otel ve Bungalov Ev Önerileri

Yeter Şirin
16.12.2022 - 07:22

Sapanca Gölü denilince aklınıza ne geliyor? Bana soracak olursanız manzarasında ayrı bir huzur var derim. Hem İstanbul’a yakınlığı hem konumu hem de manzarasıyla dikkat çeken Sapanca Gölünde tatil yapmak isteyenler, yıl dönümü kutlamak, yılbaşı için daha sakin bir an isteyenler için otel ve bungalov ev önerileriyle karşınızdayım. Lafı uzatmadan her biri birbirinden güzel mekanlar listemize gelin birlikte bakalım.

Lale Boutique Hotel

Lale Boutique Hotel

Lale Hotel, Sapanca Gölü'nün hemen kıyısında bulunuyor. 5000 metrekarelik bir alanda bulunan otelin 80 yatak kapasitesi var. Bu odalar içinde göl, bahçe manzaralı ve jakuzili suit odalar bulunmakta. Sadece tatil değil aynı zamanda iş toplantılarınız için 100 kişilik 140 metrekare toplantı salonu ile hizmet vermekte. Sapanca Gölü'nde size özel tekne turları düzenleyen Lale Hotel'de yılın 12 ayı açık sıcak havuz da bulunuyor. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Şenler Butik Otel

Şenler Butik Otel

19 adet odası, 3000 m yürüyüş ve bisiklet parkuru bulunan Şenler Otel doğanın ve mavinin bir araya geldiği Sapanca Gölünün kıyısında bulunuyor. İster bisiklet turları yapın isterseniz yüzme ve piknik alanları bulunan sahilinde keyifli anlar yaşayın. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Cottage Sapanca Bungalov

Cottage Sapanca Bungalov

Otel ve pansiyon değil kendinize ait bir ev istiyorsanız Cottage Sapanca Bungalov aradığınız yer olabilir. Sapanca’nın göbeğinde, 2 odalı, açık mutfak, salon, ön ve arka verandası ve üst katında şirin bir balkonu bulunmaktadır. Ayrıca müstakil havuzlu, kendine ait korunaklı şirin bir bahçesiyle ihtiyacınızı karşılayacak her türlü donanıma sahip keyifli bir ev. Evin diğer özellikleri hakkında bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Sapanca Ogün Bungalov

Sapanca Ogün Bungalov

Sapanca Gölüne iki dakikalık yürüme mesafesinde olan Ogün Bungalov, sessiz bahçesi, özel tasarım odaları ile her odasından göl manzarasını görebilirsiniz. Ferah odaları ve geniş bahçesi ile hayvan dostu işletme sayesinde hayvan dostlarınızla tatiliniz daha iyi geçecek. Evin diğer özellikleri hakkında bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Sapanca Sahil Bungalov

Sapanca Sahil Bungalov

Beton yapılardan sıkıldım, keşke ferah ve doğa ile baş başa bir tatil yapsam diyenler için Sahil Bungalov sizi cezbedebilir. Sapanca Gölüne 50 metre uzaklıkta olan işletme size mavi ve yeşil arasında huzurlu bir tatil vadediyor. Evin diğer özellikleri hakkında bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Richmond Nua Wellness Spa

Richmond Nua Wellness Spa

20 Suite, 14 Deluxe, 97 Superior odasıyla 2005 yılından beri hizmet veren Richmond Nua, sadece konaklama değil aynı zamanda Türkiye’de ilk ve tek destinasyon Spa merkezi. Bütün yorgunluğunuzu Sapanca Gölünün manzarası ve huzuru ile alacak. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Boheme Bungalov Sapanca

Boheme Bungalov Sapanca

Tamamen size ait, her şeyden uzakta sessiz ve sakin bir tatili kim istemez? Sizde jakuzinizde tamamen rahatlamak ve Sapanca Gölü manzaralı bir tatil istiyorsanız Boheme Bungalov Sapanca beklentilerinizi karşılayacaktır. İster havuzunda keyifle yüzün ister jakuzide gevşeyin, seçim sizin. Evin diğer özellikleri hakkında bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Sapanca Buanes Bungalov

Sapanca Buanes Bungalov

Şehrin gürültüsünden uzakta, sabahları kuş sesleriyle uyanmayı kim istemez. Sapanca Buanes Bungalov geniş bahçesi, konforunuz için dizayn edilmiş evleri ile hizmet veriyor. Romantik bir tatil yapabileceğiniz gibi evlilik teklifleri içinde tercih edilen evlerin diğer özellikleri hakkında bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Villa Sapanca Butik Konukevi

Villa Sapanca Butik Konukevi

Otelde değil evimizde, müşteri değil misafirimiz olun” diyen işletme Sapanca’nın tam ortasında. Gölde kano, ya da göl çevresinde doğa yürüyüşü yaptıktan sonra yorgunluğunuzu ister evinizin havuzunda ya da jakuzide atabilirsiniz. Sizde otel değil ev arıyorum diyorsanız evin diğer özellikleri hakkında bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Alcedo Bungalov

Alcedo Bungalov

Sapanca Gölüne yakın, şehirden izole olan işletmede 1 adet thiny house, 2 adet bungalov bulunmakta. Thiny house ve bungalovların kendilerine ait müstakil bahçeleri bulunuyor. Ateş kovası, barbekü ve ekipmanları, salıncak ve çardaklı oturma alanı her evin bahçesine özel bulunmakta. Evin diğer özellikleri hakkında bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Sapanca Woodenlife Bungalov

Sapanca Woodenlife Bungalov

Özel günleriniz ya da tatiliniz için Sapanca Gölünü düşünenler için Sapanca Woodenlife aradığınız yer olabilir. Rahat odaları, özel jakuzi ve havuzuyla hizmet veren işletmenin evleri hakkında daha detaylı bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Sazlıgöl Bungalov Sapanca

Sazlıgöl Bungalov Sapanca

2 Deluxe Göl Manzaralı Dubleks (Jakuzili Bungalov), 1 Superior Göl Manzaralı Dubleks (Jakuzili Bungalov) bungalov evleri olan Sazlıgöl Sapanca göl kenarında olmasından mıdır bilinmez ama en çok tercih edilen mekanlardan. Sabah kahvaltısından etkinliklere kadar ev hakkında daha detaylı bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Kıyı Bungalov & Cafe

Kıyı Bungalov & Cafe

Sapanca Gölünün hemen kıyısında bulunan Kıyı Bungalova gelenlerin çevresine önerdiği bir işletme. Güler yüzlü personeli, hizmet ve kahvaltısıyla bir gelenin tekrar geliyor. Bungalov ev konusunda çok seçeneği bulunan işletmeye ait evler hakkında daha detaylı bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın

Sapanca Lakers Bungalov

Sapanca Lakers Bungalov

Yazın havuz keyfi, kışın şöminesiyle kalplerinizi de ısıtacak Sapanca Lakers 7/24 resepsiyon ve güvenlik ile rahat bir tatil sizi bekliyor. Doğanın içinde 500 m2 müstakil ve izole alan, jakuzi, şömine, 5 kişiye kadar konaklama kapasitesi, ateş çukuru, barbekü keyfi, ücretsiz WiFi, Neflix, Exxen, ücretsiz otopark, sınırsız çay ve kahve hizmeti bulunan işletmenin evleri hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın

Sapanca Göldibi Suit Bungalov

Sapanca Göldibi Suit Bungalov

Sapanca Gölünün hemen yanında bulunan işletme, bungalov ev konusunda çok seçenekli. Ortak havuzu bulunan Göldibi evlerinde her evin kendine özel bahçesi bulunuyor. Göl manzarasına karşı jakuzi keyfi de yapabilir ya da Sapanca Gölü etrafında aktiviteler yapabilirsiniz. Evler hakkında daha detaylı bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın

Bu içerikler de dikkatinizi çekebilir;

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
6
6
2
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ogün Öztürk

Sapanca Woodenlife'da 2 gece kalma fırsatım oldu. Link verdiğiniz yerden rezervasyon yaptırmıştım. Sapanca bungalov konusunda tek geçerim. İlgi, alaka, işlet... Devamını Gör