Görüş Bildir
Haberler
Sarp Levendoğlu Kimdir? Emret Komutanım'ın Üsteğmen Levent'i Sarp Levendoğlu Nereli, Kaç Yaşında, Evli mi?

Sarp Levendoğlu Kimdir? Emret Komutanım'ın Üsteğmen Levent'i Sarp Levendoğlu Nereli, Kaç Yaşında, Evli mi?

TV8 ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına katılan oyuncu Arda Kural'ın çarpıcı açıklamaları üzerine, meslektaşı Sarp Levendoğlu gündeme geldi. Yerli Leonardo DiCaprio olarak anılan Arda Kural'ın Sarp Levendoğlu'nun kendisini kıskandığını iddia etmesi üzerine Levendoğlu'nun hayatı ve kim olduğu merak konusu oldu. Peki Sarp Levendoğlu kimdir? Emret Komutanım'ın Üsteğmen Levent'i Sarp Levendoğlu nereli, kaç yaşında, evli mi? İşte Sarp Levendoğlu'nun hakkındakiler...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

2000'li yılların başında yıldızı parlayan ve oyunculuğu kadar yakışıklılığıyla da konuşulan Arda Kural bir dönem psikolojik rahatsızlıklarla boğuşmuş ve oldukça kilo alarak zor günler geçirerek ekranlara veda etmişti. Bugün çıktığı programda yaptığı açıklamada eski meslektaşı Sarp Levendoğlu için 'Beni dışlayıp üzerimde baskı kurmaya çalıştı' dedi. Magazin gündemini sarsan açıklamaların ardından 'Sarp Levendoğlu kimdir?' sorusu en çok araştırılanlardan oldu. Sarp Levendoğlu kimdir? Emret Komutanım'ın Üsteğmen Levent'i Sarp Levendoğlu nereli, kaç yaşında, evli mi?

''Sarp Levendoğlu İle Sette Bir Türlü Yıldızımız Barışmadı. Sarp Bana Göre Biraz Aykırı Bir Tip.''

''Sarp Levendoğlu İle Sette Bir Türlü Yıldızımız Barışmadı. Sarp Bana Göre Biraz Aykırı Bir Tip.''

Oyuncu Arda Kural: ''Emret Komutanım setinde rol arkadaşlarım beni bilerek dışladı. Bir çekememezlik oldu herhalde. Beni ezip dışlamaya çalıştılar. Sarp Levendoğlu ile sette bir türlü yıldızımız barışmadı. Sarp bana göre biraz aykırı bir tip. Çok rahat davranan biri. Kişisel sınırları ihlal etmemek gerekiyor. Bana karşı sınırlarımı ihlal edecek şekilde konuşmaya başladı. Beni ezmeye çalışıyormuş gibiydi. Üzerimde baskı kurmaya çalıştı. Ben de keskin çizgiler koyunca o da yapımcının yeğeniydi. Beni bilerek yalnız bıraktılar. Psikolojik olarak kırılma noktam orasıydı.' ifadelerini kullandı.

Sarp Levendoğlu Kimdir?

Sarp Levendoğlu Kimdir?

Sarp Levendoğlu 25 Aralık 1981 yılında dünyaya geldi. 41 yaşında olan Sarp Levendoğlu oyunculuğun yanında yönetmenlik de yapmaktadır. Sarp Levendoğlu ilk oyunculuk deneyimine altı yaşında başladı. Saint Benoit Lisesi'nden mezun olan Levendoğlu İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Görsel İletişim Tasarımı okudu ve İstanbul Kültür Üniversitesi oyunculuk bölümünü bitirdi. Yönetmen Mustafa Altıoklar'ın yeğeni olması dolayısıyla ilk oyunculuk çalışmalarını onun projelerinde yapmıştır. Lise Defteri, Çınaraltı, Emret Komutanım, Zeliha'nın gözleri adlı dizilerde ve O Şimdi Asker ile Emret Komutanım Şah Mat adlı sinema filmlerinde rol almıştır. Emret Komutanım ve Gece Gündüz dizilerinde yönetmenlik de yapmıştır.

Alparslan'ın Romen Diyojen'i!

Alparslan'ın Romen Diyojen'i!

Sarp Levendoğlu final yapmış olan Küçük Ağa dizisinde de rol almaktaydı. Savaşçı dizisinde de Haydar Bozkurt rolünü üstlenmiştir. 2021 Kasım'da başlayan Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinde Romen Diyojen'i canlandırmaktadır.

Sarp Levendoğlu Evli mi?

Sarp Levendoğlu Evli mi?

Sarp Levendoğlu Küçük Ağa dizisinde başrolü paylaştığı meslektaşı Birce Akalay ile 1 Ağustos 2014 tarihinde nikah masasına oturdular. Ancak oyuncu çiftin evlilikleri kısa sürdü ve 2017 yılında boşandılar.

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir 👇🏼

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın