Görüş Bildir
Haberler
Seçimlerde Kime Oy Vereceğini Söyle Neye Yatırım Yapacağını Söyleyelim!

Seçimlerde Kime Oy Vereceğini Söyle Neye Yatırım Yapacağını Söyleyelim!

Seçimler son hız yaklaşıyor. Ekonomide de durum malum. Herkes kendini enflasyondan korumak için bir yerlerde parasını değerlendirmek istiyor. Seçim sonrasına yönelik spekülasyonlar da aldı başını gitti. O halde seçimlerde kim oy vereceğini söyle, yatırımcı kişiliğine yardımcı olalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Not: Bu test eğlence amaçlı hazırlanmıştır.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler, yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalarla müşterileri arasında imzalanan sözleşmeler çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Partilerin oy pusulası metrelerce olunca sorular seçenekler bitmez. O yüzde en temel seçenekler olan ve ana rekabetin geçtiği ortam olan Cumhurbaşkanı adaylarının içinde seçim yapıyoruz.

Partilerin oy pusulası metrelerce olunca sorular seçenekler bitmez. O yüzde en temel seçenekler olan ve ana rekabetin geçtiği ortam olan Cumhurbaşkanı adaylarının içinde seçim yapıyoruz.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Altın yatırımcısısın sen!

Altın yatırımcısısın sen!

Faiz hassasiyeti olan kişilerin tercihi, güvenli liman altın! Muhtemelen serbest  meslek erbabı olduğun için likit bir yatırım aracı gerekli. Çılgınlar gibi piyasaları değil hayat pahalılığını takip ettiğini biliyoruz. Zaten geçim derdi var ama hem dış güçlerin oyunu hem de fırsatçılar yüzünden, bir de zaten Avrupa'da da enflasyon var. O yüzden altından şaşmamak lazım.

Portföy Yönetimi

Portföy Yönetimi

Muhtemelen haliniz vaktiniz baya bir yerinde. Toplumun şanslı, Allah'ın sevdiği kullarısınız ki 'yürü ya kulum' değil de 'Range'e bin ya kulum' demiş Rabbim. İnşaat işiyle mi iştigal ediyorsunuz? Neyse bizi ilgilendirmez ama sizin piyasa bilginiz de yüksek olduğundan portföy yönetimi sizin için iyi olabilir. Hem danışmanınızla görüşürsünüz. Hem dünyadaki gelişmeleri takip edersiniz hem de işinizden sizi alıkoymadan malum bu dönem geleniniz gideniniz çoktur. Zaten döviz konusuna çok sıcak değilsiniz ama sonuçta sizinki yatırımlık. Kredi sorunu da olmadığından iş için nakit lazım olursa bankadan halledersiniz hem kamu bankalarında oranlar daha iyi. Neyse kamu işinde gelen ödemeleri de KKM'ye koymayalım çünkü seçim öncesi şimdi parayı bağlamaya gerek yok. Allah kazancınızı daim etsin ama seçim sonrası da gerçekten belirsizlik değil mi?

Seçim sonrası yükselecek diyorlar: Dolar

Seçim sonrası yükselecek diyorlar: Dolar

Biraz ondan biraz bundan derken, KKM de çözülsün, Borsa'da da az bir şey vardı. Yine de dolar candır. Seçim sonrası yükselince satar bakarız. Kredi faizleri ve ev fiyatlarına göre bir ev ya da ikinci bir araba kısmetse. Seçim sonrasında teyakkuzda olmak üzere dolar kişiliği görüyoruz sizde! Zaten yanlış ekonomi politikaları bu hale getirmedi mi hepimizi? Enflasyondan korunmak hepimizin mecburiyeti.

TL mevduat

TL mevduat

Altın işi belli olmaz, dolar seçimden sonra ne olacağı belli olmaz, Borsa'da büyük oyun dönüyor diyorlar. En iyisi TL mevduattır. Enflasyon da düşüyor zaten, faizler de çıkarsa 1 aya eşitlenir, kazançlı bile çıkarız. Zaten elimizde avucumuzda pek de bir şey kalmadı.

Kripto para!

Kripto para!

Bitcoin yükselişte. Zaten oyun küreselde dönüyor. Büyük düşünmek lazım böyle kar başka yerde yok!

Borsa İstanbul!

Borsa İstanbul!

Seçimlerden sonra belirsizlik bitince yükselişe geçecektir. Hem enflasyon yakın zamanda düşmez başka gidecek neresi var ki? Zaten ülkemizin şirketlerine finansman sağlamayacağız da ne yapacağız?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
9
4
3
1
1
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
roxanne

bu ne yani şimdi Kılıçdaroğlu'na oy verirseniz işler daha da boka basacak ve dolar artacak mı demek istiyorsunuz? kılıçdaroğlu'nu seçtiğinizde dolara yatırım... Devamını Gör

Diğdem Çakır

akp Portföy Yönetimi Muhtemelen haliniz vaktiniz baya bir yerinde. Toplumun şanslı, Allah'ın sevdiği kullarısınız ki 'yürü ya kulum' değil de 'Range'e bin ya... Devamını Gör

Diğdem Çakır

CHP Seçim sonrası yükselecek diyorlar: Dolar Biraz ondan biraz bundan derken, KKM de çözülsün, Borsa'da da az bir şey vardı. Yine de dolar candır. Seçim sonr... Devamını Gör

Mavi Balik

Testi hazırlayan editör astroekononomist kısaca 🤣ekonomiden anlamıyor. Yorum yapmaya değmez.