Görüş Bildir
Haberler
"Semih Varol; Türkiyenin En Çok Konuşulan 2. İsmi" - Beyazıt Öztürk

"Semih Varol; Türkiyenin En Çok Konuşulan 2. İsmi" - Beyazıt Öztürk

MehmetDik
30.01.2015 - 16:13 Son Güncelleme: 30.01.2015 - 16:42

Twitterın Dahi Çocuğu:Semih Varol

Bugün açtığı taglarla Dünya Gündemini sarsan Twitter ın dahi çocuğu Semih Varol’le keyifli bir söyleşi yaptık…

Semih Varol kimdir? Bize kendinizden bahseder misiniz?

1995 yılında Bartın’da dogdum.3 sene Bartın’da yaşadıktan sonra İstanbul’a göç ettik .İlk 10 sene İstanbul Levent de yaşadıktan sonra son 3 senedir Gaziosmanpaşa’ da yaşıyorum. Liseyi Küçükköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde tamamladım. Web tasarım programcılığı okudum. Basketbol ile uğraşıyordum lise okul takımına girmiştim. Boyumda 192 cm civarında şu anda. Kilo 80 civarında. Lise bittikten sonra üniversite için Bartın Üniversitesi  İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümü  4 senelik kazandım ve şu an Bartın’da yaşamaktayım.

Twitter ı çok aktif kullanıyor Semih Varol. Neden?

Çünkü Türkiye’de sosyal medyada en çok twittera yönelik. Günümüzde facebook ve twitter kullanılıyor. Ancak ben yaklaşık 8 ay önce twittera giriş yaptım ve o günden beridir twittera bağımlı oldum. Twitter can sıkıntımı gideren ve eğlenmemi sağlayan tek yer diyebilirim. Bir çok oyunu bırakmamı sağladı. Bu oyunlardan daha eğlenceli geliyor açıkçası bana twitter. Çok iyi vakit geçiriyorum. Twitter hayatımın büyük bir kısmını geçirdiğim sosyal medya aracı.

Adınıza her gün takipçi tagları açılıyor…Ve insanlar adınızı yazarak sizi Trend Topice sokuyor…Bu konu hakkında söylemek istedikleriniz neler?

İnsanlarla artık bir şeyi yaptığımı düşünüyorum.52 kez Türkiye gündemine girerek bunu ispatladık. Bir süre sonra zaten kendiğilinden devam ediyor bu olaylar. Zaman zaman ben yapmadan sizin dediğiniz gibi başkaları bu tagları çıkartıyor ve takipçi arttırıyorlar. Artık  bu tagların ne denli sevildiğini buradan da anlayabiliriz aslında.

Takipçi taglarına kafayı takan bir kesim de var sıkça eleştiriyorlar …Bu eleştirilere cevabınız neler…

Eleştirilere hiç kulak asmıyorum.Çünkü eleştirilerin benim performansıma ve yaptıklarıma bir katkısı olamayacağı gibi benim yapacağım şeyleri de aksatmayacaktır. Çünkü çoğunluk benim bu yaptıklarımı seviyor ve yapmamı istiyor. Rakamlarla konuşacak olursak; şu ana dek taglarıma 1,000,000 civarı tweet,100.000 civarı katılım ve on binlerce  retweet yapılarak   rekorlar kırılmıştır.52 ve daha fazla Tag ile Türkiye gündemine girildi. Bunu daha önce yapan olmadı ve olursa da ben helal olsun derim. Bana eleştiri tutan ve küfür edenler gibi hakaret yağdırma gereği duymam.Boş insanların boş laflarına bakarak bu işe son veremem kimse kusura bakmasın.

Sosyal Medya hakkında düşüncelerinizi alalım…Ne kadar etkili hayatımızda…

Sosyal medya olmazsa olmaz bir konumdadır. Günümüzde hepimiz illaki birkaç saat veya daha fazla sosyal medyaya ihtiyaç duyuyoruz; bir çok haberi ordan alıyoruz.Bu yüzden sosyal medya hayatımızda bir yer edinmiş durumda. Kesinlikle kimse sosyal medyayı kullanmadım diye inkar edemez çünkü hepimiz illaki kullanmışızdır ve gerek duymuşuzdur. Bu yüzden sosyal medya insan hayatında önemli bir yer edinmiş bulunmaktadır.

Semih Varol ileride kendini nerde görmek istiyor…

Sosyal medya alanında bir dalda olabilir, reklam ve banka sektör alanında bir dalda olabilir.2 daldan devam etmek isterim. Kendimi ilerde iyi işlerde görebiliyorum açıkçası. Şimdiden twitterdan iş adamları teklifler getirmiyor değiller. Bu geleceğin olumlu olacağına işarettir. Tek temennimde budur zaten.

Semih Varol ün bir idolü var mı?

İdolum kendimim (Gülüyor). Kendimi idol olarak görüyorum (Gülüyor)

Ve son olarak ne söylemek istersiniz…

Twitter VAROLoldugu sürece, sonuna dek ne olursa olsun ;isterseler bana karşı yaptırımlar olsun sonuna kadar twitter da olacağım ve bu böyle devam edecek.Bana bu fırsatı verdiğiniz için Size de çok teşekkür ederim…

-ENLERLE SEMİH VAROL-

En sevdiğiniz renk?

Koyu  gri

En sevdiğiniz yemek?

Pilav

En sevdiğiniz dizi?

Hayat bilgisi

En son okuduğunuz kitap?

Bye bye Türkçe ( OKTAY SİNANOGLU)

En son hangi sinema filmini izlediniz?

Issız adam

En sevdiğiniz aksesuar?

Fenerbahçe bilekliğim.

En son çıkardığı kitap çoğu kitap mağazalarında en çok satanlardadır .

-Başkası Olma Kendin Ol

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın