Görüş Bildir
Haberler
Sen Çal Kapımı Yeni Sezon 1. Fragmanı Yayınlandı!

Sen Çal Kapımı Yeni Sezon 1. Fragmanı Yayınlandı!

Müge Kakşi
29.05.2021 - 00:42

FOX Tv ekranlarının oldukça sevilen dizisi Sen Çal Kapımı yeni sezon 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in oynadığı Sen Çal Kapımı bir süre önce sezon finali yaparak hayranlarını bir hayli üzmüştü. Bir süredir dizinin ne zaman tekrardan ekranlara geleceği merak edilirken yayınlanan fragmanla gönüllere su serpildi. 9 Haziran Çarşamba Günü yeniden ekranlara dönecek dizinin fragmanında Eda'nın kızının Serkan'la olan diyaloğu dikkat çekerken Serkan ve Eda'nın karşılaşması da bir o kadar heyecanlandırdı. İşte Sen Çal Kapımı yeni sezon 1. fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sen Çal Kapımı Son Bölüm Özet

Sen Çal Kapımı Son Bölüm Özet

Eda ve Serkan yaşadıkları tehlikeye rağmen dilek kutusunda şanslarını denemeye devam ederler. Serkan hastalığından bahsetmeden hayatın tadını çıkartmak isterken kimse ondaki bu değişikliğe bir anlam verememektedir.

Serkan ve Eda sarı karavanlarında farklı bir yaşam tarzı deneyimlerler. Serkan’ın bu beklenmedik kararları Eda’nın da aklını karıştırmaktadır. Hayallerindeki karavanda sevdiği adamla hayatı dolu dolu yaşarken onları bekleyen tehlikenin farkında değildir. Başlarına gelen son olay Serkan’ın sırrının ortaya çıkmasına neden olacak mıdır?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın