Görüş Bildir
Haberler
Sen Ne Kadar Varoşsun?

Sen Ne Kadar Varoşsun?

GNS
15.11.2023 - 11:31 Son Güncelleme: 15.11.2023 - 22:31

Hepimizin içinde bastıramadığımız bazı güdülerimiz var, inkar etmemek gerekir. Bu güdülerimize ve alışkanlıklarımıza göre içimizden bazen başkalarının varoş bulacağı tavırlarımız da çıkıyor olabilir. Peki sen ne kadar varoşsun? Gel bakalım!

Not: Bu test sadece mizah amaçlıdır!!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Başlayalım bakalım; birinden bahsederken sonuna "-gil" eki ekler misin? (Halamgil, amcamgil...)

2. Lahmacun yerken içine bol bol soğan koyar mısın?

3. Leoparlı herhangi bir kıyafet ya da aksesuara sahip oldun mu?

4. Konuşurken ağzından yanlışlıkla "kız, anam, abla" gibi kelimeler kaçıyor mu?

5. Daha önce hiç saçının kısıtlı bir bölümünü farklı renge boyadın mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Yalnız olduğun zamanlarda sakızı caklatarak ve şişirerek çiğner misin?

7. Sinir olduğun bir durum olduğunda Instagram'dan göndermeli hikaye atar mısın?

8. Bunlardan hangisini kullanmayı tercih edersin?

8. Bunlardan hangisini kullanmayı tercih edersin?

9. Sinirlenince ağzından çıkanlara hakim olabilir misin?

10. Son olarak; düğünlerde takı törenini gerekli bulur musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Kerpeten Ali der ki; ben senin alttaki o varoş kokunu alırım! 😂

Kerpeten Ali der ki; ben senin alttaki o varoş kokunu alırım! 😂

Bir bakıyorsun, bazen farkında olmadan yaptığın bir hareket, ağzından dökülen birkaç sözcük... Ve o an, bam! İşte o noktada, seni yakıyorlar. Hayatının içine serpiştirdiğin, belki de farkında olmadan kullanığın bu küçük ama etkili davranışlar, ne yazık ki senin içindeki varoşu, belki de hiç farkında olmadığın bir yanını, gözler önüne seriyor.

Ama dur bir dakika! Senin kendi halinde oluşun, belki de kimsenin anlamadığı, belki de bir çoğunun varoş olarak nitelendirdiği o özgün tavırların... İşte tam da onlar seni sen yapıyor. Ve unutma, sen kendi dünyanın kralı veya kraliçesisin. Kimse senin yolundan saptıramaz, kimse senin eline su dökemez.

Öyleyse, ne duruyorsun? Oyuna devam kız! Çünkü bu hayat senin, bu oyun senin ve sen kendi kurallarını koyarsın. İçindeki varoşu sergilemekten çekinme, çünkü o da senin bir parçan. Unutma, herkesin içinde bir varoş yatar ve asıl mesele, onu nasıl sergilediğindir.

Senin varoşlukla uzaktan yakından alakan yok!

Senin varoşlukla uzaktan yakından alakan yok!

Ah, seninle ilgili bir gerçeği kabul etmek zorundayız: sen varoş olmaktan çok ama çok uzaktasın! Kendini biraz daha detaylandıralım mı? Seninle ilgili ilk izlenimlerimizden biri, elitist bir havanın olduğu. Evet, evet, doğru duydunuz. Senin o zarif ve asil duruşun, adeta bir elitistin ta kendisi. Peki, bunu inkar ediyor musun? Yoksa gururla kabul ediyor musun? İşte bu noktada biraz merak içindeyiz.

Bir diğer dikkat çeken özelliğin ise o eski İstanbul Türkçesiyle konuşman. Ah, o dilin ahenkli melodisi, kelimelerin senin dudaklarından dökülüşü... İnsanı mest eden bir tatlılık var sesinde. Tabiri caizse, herkesin hayranlıkla dinlediği, özendiği o dil var sende.

Ve tabii ki, oturuşundan kalkışına, hareketlerinin her bir detayında adabı muaşeret kurallarının izlerini görüyoruz. 

Belki de içinde gizli bir varoşluk vardır, kim bilir? Ancak biz, seninle geçirdiğimiz bu süre zarfında o kısmına rastlamadık. Eğer varsa da, senin o zarif ve asil duruşunun altında gizlenmiş olmalı. Sonuçta, her insanın içinde biraz varoşluk vardır, değil mi? Ancak senin bu konuda bir istisna olduğunu söyleyebiliriz.

Bu testlerimizi de sevebilirsin:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
111
72
36
15
9
5
4
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gülçin Emre

Kerpeten Ali der ki; ben senin alttaki o varoş kokunu alırım!

KumdanKum

✨Bak bu doğru bu konuda mütevazı olamiycam herkes konuşmama ses tonuma bayılır :)👸🏻✨ ..."Ah, o dilin ahenkli melodisi, kelimelerin senin dudaklarından dökülüş... Devamını Gör

Yağmur

Kerpeten Ali der ki; ben senin alttaki o varoş kokunu alırım! 😂 Bir bakıyorsun, bazen farkında olmadan yaptığın bir hareket, ağzından dökülen birkaç sözcük..... Devamını Gör