Görüş Bildir
Haberler
Senin Aşık Olmanı Sağlayan Şey Ne?

etiket Senin Aşık Olmanı Sağlayan Şey Ne?

Ecivicivokke
12.12.2022 - 21:37

Senin aşık olmanı sağlayan özellik ne? 

Bu testte söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Önce cinsiyetini öğrenelim!

2. Daha önce kaç kez aşık oldun?

3. Kaç sevgilin oldu peki?

4. Dış görünüşünü beğenmediğin biriyle sevgili olur musun?

5. Hiç ilk görüşte aşık oldun mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Hiç tanımadığın bir kişiyle yalnızca 1-2 gün konuşarak ilişkiye başlar mısın?

7. Sence hangisi daha önemli?

8. Seni birinden soğutacak şey nedir?

Dış Görünüşü!

Senin aşık olmanı sağlayan şey kesinlikle karşındaki kişinin dış görünüşü! Sen gözüne yakışıklı ya da güzel gözükmeyen kimseyle sevgili olamıyorsun. Senin biriyle iyi anlaşman için sağlaması gereken şartlar var. Bu şartlar; iyi bir görüntü, güzel bir tarz ve çekici bir gülüş. Sana göre bunlar tamamlandığında gerisi bir şekilde gelir zaten.

Zekası!

Senin karşındaki kişide ilk aradığın şey zeka! Senin göremediğin şeyleri görsün, sorunlarınıza hızlı çözümler üretsin, zekasıyla her seferinde seni kendine hayran bıraksın istiyorsun. Karşındaki kişinin hayata dair bir amacının olmasını, sağlam bir kariyer hedeflemesini ön planda tutuyorsun. Dış görünüş falan senin için önemli değil, sana çekici gelen tek şey zeka!

İyi bir mizah anlayışına sahip oluşu!

Karşındaki kişi seni güldürebiliyorsa bu iş tamam! Sen gülmeyi, etrafa neşe saçmayı ve sosyalleşmeyi fazlasıyla seviyorsun. Eğer karşındaki kişinin sana hitap eden bir mizahı varsa ve seni kahkahalara boğabiliyorsa o kişiye düşme ihtimalin oldukça yüksek! Dış görünüş ya da öbür detaylar hiç önemli değil, seni güldürsün yeter!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
53
26
16
12
8
4
4
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Manav Yörük

Dış Görünüşü! Senin aşık olmanı sağlayan şey kesinlikle karşındaki kişinin dış görünüşü! Sen gözüne yakışıklı ya da güzel gözükmeyen kimseyle sevgili olamıyo... Devamını Gör

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

İyi bir mizah anlayışına sahip oluşu! Karşındaki kişi seni güldürebiliyorsa bu iş tamam! Sen gülmeyi, etrafa neşe saçmayı ve sosyalleşmeyi fazlasıyla seviyor... Devamını Gör