Görüş Bildir
Haberler
Sevgilin Senden Ayrılmak mı İstiyor?

Sevgilin Senden Ayrılmak mı İstiyor?

İnci Döşer
12.10.2024 - 13:01

Acaba sevgilin senden ayrılmak imı istiyor? Eğer partnerinde bir farklılık hissediyorsan ya da eskisi gibi davranmıyorsa bu testi çözmelisin! Hadi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını seçer misin?

3. Ne zamandır berabersiniz?

4. Peki senden ayrılmak istediği düşüncesine nerden kapıldın?

5. Peki çok sık tartışıyor musunuz?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Tartışmalar nasıl son buluyor?

7. Sevgilinde en nefret ettiğin özellik ne?

8. Nasıl tanıştınız?

9. Ona aşık mısın?

10. Son olarak siz nasıl bir çiftsiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgilin senden ayrılmak istiyor!

O çok sevdiğin, kalbinin en derin köşelerinde yer verdiğin sevgilin artık senden ayrılmak istiyor. Çünkü yaşadığınız problemler, onun içindeki o kıpır kıpır aşkı, o sana olan sevgiyi tüketmiş. Biliyorum, bir zamanlar sana olan sevgisi gözlerinden okunuyordu. Ancak maalesef ki, yaşadığınız toksik ilişki, onun kalbindeki aşkı yavaş yavaş bitirmiş. O bir zamanlar gözlerinde parıldayan aşk ışığı, artık yerini hüzne ve yorgunluğa bırakmış. Belki de bu durum, aşkın da tükenme noktası olduğunu gösteriyor. Ne kadar çok sevilirse sevilsin, bir ilişkide yaşanan problemler, aşkı da tüketebiliyor. Bu durum, aşkın da bir enerji olduğunu ve bu enerjinin tükenmesi durumunda, ilişkinin de son bulabileceğini gösteriyor. Bu durumda belki de en iyisi, biraz soluklanmak ve ilişkinizi gözden geçirmek olabilir. Belki de bu durum, aşkın da bir enerji olduğunu ve bu enerjinin tükenmesi durumunda, ilişkinin de son bulabileceğini gösteriyor.. Unutma, aşk bir yana, sağlıklı bir ilişki için saygı ve anlayış da gerekir. Eğer bu unsurlar eksikse, ne kadar çok sevilirse sevilsin, aşkın da bir sonu olabilir. İşte bu noktada, belki de en doğru karar, biraz ara vermek ve ilişkinizi gözden geçirmek olabilir.

Sevgilin senden ayrılmayı düşünmüş ama bundan vazgeçmiş!

Bir zamanlar sevgilin, ilişkinizdeki bazı tatsızlık ve anlaşmazlıklar nedeniyle seninle yollarını ayırmayı düşünmüş. Ancak, bu düşünceyi kafasından tamamen silmiş. Sevgilin, bir dönem ilişkinizde yaşadığınız bazı problemler ve belki de anlaşamadığınız noktalar yüzünden kafasında bazı soru işaretleri oluşturmuş. Bu sorunlar onu biraz düşündürmüş, belki de biraz endişelendirmiş. Ama merak etme, bu kısa süreli belirsizlik dönemi sona erdi. Sevgilin, kendi içinde bu soru işaretlerine bir cevap bulmuş. Belki de biraz zaman geçirdi, belki de kendi iç dünyasında bir yolculuğa çıktı ve sonunda bu soru işaretlerini çözdü. Şimdi, seninle olan ilişkisine daha da güçlü bir şekilde bağlı ve senden ayrılmayı düşünmüyor. Bu yüzden endişelenmene hiç gerek yok. Sonuçta, sevgilin seni seviyor. Evet, belki bir dönem kafasında bazı soru işaretleri oluşmuş olabilir ama şimdi tüm bunlar geride kaldı. O, seninle olmayı seçti ve seni sevdiğini biliyoruz. Bu yüzden, bu konuda endişelenmene hiç gerek yok. İlişkinizdeki bu küçük tatsızlıkların sizi daha da güçlendireceğine inanıyoruz. Unutma, her ilişkide inişler ve çıkışlar olabilir. Önemli olan bu inişlerden çıkışları bulabilmek ve ilişkiyi daha da güçlendirebilmek.

Sevgilin senden ayrılmak istemiyor!

Sevgilin senden ayrılmak istemiyor, tam aksine seninle olmaktan büyük bir mutluluk duyuyor. Bu düşünceyi nereden edindiğin konusunda bir fikrim yok ama kesinlikle yanılgı içerisindesin. Belki de bu, aşırı düşünmeye bağlı bir paranoya veya belirsizlikten kaynaklanıyor olabilir. Ancak şunu aklından çıkarma; o seni gerçekten çok seviyor ve seninle geçirdiği her an onun için değerli. Şimdi, bu düşünceleri bir kenara bırak ve ilişkinizin tadını çıkar. Çünkü sevgilin, seninle olan bu güzel bağını korumak ve devam ettirmek istiyor. Unutma, aşkta en önemli şey güven ve anlayış. Bu yüzden, sevgilinin sana olan sevgisini ve bağlılığını sorgulamak yerine, onunla geçireceğin güzel anılara odaklan. Çünkü o, seninle olmaktan dolayı gerçekten çok mutlu.

İlginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın