Görüş Bildir
Haberler
Sonbaharda Camdan Dışarıyı İzlerken Kahveyi Yudumlamanın İnsana Verdiği 10 Keyif

etiket Sonbaharda Camdan Dışarıyı İzlerken Kahveyi Yudumlamanın İnsana Verdiği 10 Keyif

Sonbaharda kırmızı, turuncu ve kahverengi tonlarının hakim olduğu bir mevsimdir. Serin hava ve etkileyici görünümlerle insanı rahatlatan bu mevsimde içilen kahvenin tadı bir başkadır. Camın kenarında lezzetli kahvenizi yudumlarken nasıl keyif alırız gelin birlikte bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Doğanın renkleri daha canlı gelir.

Dökülmüş sarı yapraklar ve bulutlu bir gökyüzü görünümünü izlerken yudumladığınız sıcak kahve sayesinde renkleri daha canlı görürsünüz. Sarı, kırmızı ve turuncu tonları sayesinde huzur dolacaksınız. Kupanız avcunuzda ve dışarıdaki atmosfer... Ruhunuzun karmaşadan uzaklaşmasını sağlar.

2. Yağmurun sesiyle rahatlarsın.

Sıcak evinizde, sırtınızda sevdiğiniz bir battaniye ve elinizde sıcacık bir kahve ile dışarıyı izlediğinizi hayal edin. Sonbahar yağmurları cama vuruyor. Hem görüntüsü hem de sesi sizin rahatlamanızı sağlayacaktır. Hayallere dalmamak elde değil!

3. Tüm duygularını ve benliğini hissedersin.

Hayat koşuşturmasında kendimizi unutur ve bir kenara koyarız. Sonbahar zamanı kahveni hazırlayarak camdan dışarıyı izlemek demek kendine zaman ayırmak demektir. Tam o an neler hissettiğinizi, ne düşündüğünüzü aklınızdan geçirebilirsiniz ve kendinize yönelebilirsiniz.

4. Hafif serin havada sıcacık olursun.

Sadece fiziksel olarak değil, aynı zamanda ruhen de sıcacık olursunuz. Stresi atmanıza yarayarak içinizdeki soğuma hissini bir kenara koyarsınız. Bu da sizi güçlü hissettirir ve özgüveninizi arttırır. Fiziksel olarak ısınmak ve huzurlu hissetmek... Sonbahar ve kahvenin muhteşem etkileri!

5. Kitap okumaya yönelirsin.

Kahvenin verdiği dinçlik ve sonbahar renklerinin getirdiği motivasyon ile insanın eli kitaba gider. Bir kitabın içinde kaybolmak ve ona odaklanmak ister. Camın yanında kahvenizi içerken bir yandan kitabın sayfalarını çevirmek size keyif verecektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Sessizliğe ve sakinliğe odaklanırsın.

Gürültü, ses, bir sürü hareket... İnsanı yoran bir durum. Fakat sonbahar ve kahve ikilisi tüm bunların ortadan kalkmasını sağlar. Sıcacık bir kahve camın kenarına oturarak sessizliğin ve sakinliğin keyfini sürebilirsiniz. Böylece rahat rahat dinlenebilirsiniz.

7. Geçmişe dönüp nostaljik bir hisle dolarsın.

Sonbahar, insanlara nostaljik duygular getirir. Camdan bakarken bir yandan sıcak kahvenizi yudumlamak size geçmişi hatırlatır. Yaşadığınız güzel anılar bir bir gözlerinizin önünden geçer. 'Neler yaşadım ya' diyerek anın tadını çıkarırsınız.

8. Zamanın akışını hisseder, yavaşlarsın.

Doğanın yavaşladığı bir mevsimdir sonbahar... Camdan dışarıyı izlerken zamanın nasıl aktığını hissedersin. Bir anda geçip gitmez ve anın tadını çıkarabilirsin. O anda bir şeyleri hızlı hızlı halletmek yerine yavaşlarsın. Bundan keyif alırsın...

9. Yaratıcılığın artar, yeni fikirler üretirsin.

Sonbahar sessizlik ve dinginlik dolu bir atmosferdir. Bu atmosfer içerisinde düşüncelerinize odaklanmanız daha kolay olur. Ayrıca sonbahar renklerinin verdiği ilham ile birlikte yaratıcılığınız artar. Kahvenizi yudumlarken yeni fikirlerle dolup taşmak enerjik hissetmenize neden olur!

10. Yaprakların düşüşünü izlersin.

Ağlardan yavaşça ve usulca süzülen yapraklara bakarak keyif alırsın. Kahvenizi yudumlarken yaprakların dansınız izlemek huzur dolu bir atmosfer oluşturur. Bu atmosferin içerisinde keyfiniz yerine gelir ve yaşadığınız tüm olumsuzlukları geride bırakırsınız.

Eğer kahve içmeyi seviyorsanız sizi Tchibo'nun kampanyalarından haberdar etmiş olalım! 

Kaçırmak istemeyeceğiniz kampanya için buraya tıklayın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın